Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a lányoknak/nőknek el kéne felejteni "az én mint nő, nem fogok odamenni" dumát! Szerintetek?
Azért jött ez a kérdésem, mert szinte mindenhol azt látom/olvasom, hogy a nők azt állítják, hogy a férfiak "nyuszik" meg hasonlók, és ezért nem mennek oda a lányokhoz, viszont fordítva ez nem történik meg, mert a nő azonnal előhozakodik azzal az ódivatú ürüggyel, hogy ez a férfi dolga! Mára már lazult annyit az erkölcs, hogy ez az állításuk, érvényét veszítse. Tehát miért hozakodik elő ezzel a szöveggel? Mert gyáva bevallani, hogy ő is gyáva!
Vegyünk egy példát. Deák, Erzsébet tér, füves placc. Ül a lány a társaságában és odébb egy másik társaságban meglát egy srácot, akibe első látásra beleszeret, elönti a mámor. Természetesen egész este azon gondolkodik, bárcsak odajönne hozzá ez a srác. Tegyük fel, a srác is meglátja a lányt, beleszeret. Végül a srác távozik a társaságával. A lány igazából nem lett volna gyáva odamenni hozzá, csak hát ugye ez nem az ő dolga. Az este után a lányt egész életére depresszióba süllyesztette a "mivan ha?" kérdése.
Jó kicsit szélsőséges lett a vége, de talán tükrözi a lényeget. A lényeg, hogy emiatt az ürügy, norma miatt sok lány/nő igazából szenved! Ilyen balgaság miatt, halasztanak el sok, valóban értékes férfit.
Az ilyen hülye reakciókat, hogy "ha gyáva odajönni, akkor meg sem érdemel", ezeket mellőzük.
Most azért lettem lepontozva, mert elmondtam, hogy képtelen vagyok lányokhoz közeledni??
17-es voltam!
Attól, hogy a nők jogokat kaptak, szavazhatnak, dolgozhatnak stb. az nem azt jelenti, hogy már nincsenek női és férfi szerepek vagy teendők. Egy férfi soha nem fog gyereket szülni és szoptatni a babát. Más dolgokra meg a nők képtelenek. Ilyen a világ el kell fogadni. Azt is el kell fogadni, hogy pár évtized nem öli ki az alapvető szokásokat. Ennél a fajnál a férfiak udvarolnak, vadásznak le nőket, nevezzük akárhogyan. Ha ezt elfogadod, akkor könnyebb lesz az életed. Ezért sok nő, köztük én sem vagyok hajlandó odamenni és kezdeményezni. Ennek oka, hogy nő akarok maradni és a férfit is hagyom férfinak lenni. Nőként szoktunk adni jeleket, aki ez alapján sem mer közeledni, arra nincs szükség. Aki gyáva, az nem tűnik vonzó társnak sem. Azért nem is kár. Aki így viselkedik, lehet, hogy hímnemű, de nem férfi az tuti. Ott már belső gondok is lehetnek. (Nekik ajánlom, hogy dolgozzanak magukon, önfejlesztés, könyvek, pszichológus stb.)
Tudom, hogy nem tetszik, amit leírtam, de mint te is tapasztalod a világ attól még így működik.
Az állatvilágban sokszor életüket kockáztatva küzdenek meg a hímek a nőstényekért. Mégsem panaszkodnak, hogy jaj miért nem a nőstények jönnek ide hozzám. Más állatok meg illegetik magukat, mint a madaraknál, így udvarolnak. Ehhez képest neked, csak leszólítani kellene egy nőt, nem a testi épséged kockáztatni, mint néhány állat. Ez a természet rendje és kész. Mindegy, hogy jó vagy nem jó, kényelmes neked vagy nem. Te sem fogsz szülni a feleséged helyett. Pedig mennyivel könnyebb lenne neki, nem?
"Más dolgokra meg a nők képtelenek."
Például? Mi az ami akár fizikailag, akár szellemileg lehetetlen egy nő számára, csak azért mert nő?
Soroljam?
Pl. nem tudnak egy nehéz bútort, virágföldet..vagy egy 50 kg-s súlyt felemelni.
A legtöbb nőnek gondot okoz az autójavítás, vagy hogy egyáltalán eligazodjon az alkatrészeken.
A legtöbb nő fizikálisan gyenge, amit a nagydarab agresszív férfiak ki is használnak, pl. erőszak, megfélemlítés címszóval, ergó önvédelemből gyengébbek vagyunk.
24-es. Azt hittem ez egyértelmű. Nem egyforma fizikai és szellemi felépítése van a két nemnek. Az előttem szóló felsorolta. Még az agyműködés is más. A nők képesek egyszerre több dologra figyelni, részleteket jobban megfigyelik, míg a férfiak nagyon jó tájékozódási képességekkel rendelkeznek és jobb a fizikai teljesítő képességük.
Ez nem verseny, hogy ki jobb vagy rosszabb. Egyszerűen mások vagyunk. Kiegészítjük egymást és mindenki azt csinálja, amiben jó.
Szerintem a pasik maradékának kellene elfelejtenie végre a "nő ne tegye tönkre a játékom" meg "nő ne nyomuljon" meg "nekem kell a vadászat öröme" dumát.
Próbálkoztam jó párszor pasiknál, mindig szívesen tettem, de kivétel nélkül minden alkalommal elszörnyedtek ezen. Középsuliban 5 évig cikiztek, amiért nyomulós ribi vagyok, csak mert szerettem volna ismerkedni egy sráccal. :D
Szóval én úgy látom, hogy mindkét nemnek kellene egy szemléletváltás ahhoz, hogy ez működjön.
25.
Nőként simán megemelek 60-70 kilót, autót javítani nem tudok, mert nincs jogsim, sem autóm( nem is kell ).
Simán átrendezem a lakást hímnemű segítsége nélkül. Egy polc felfúrása sem okoz problémát.
Ne magadból indulj már ki, kislány! Az ÁTLAG nők nem tudnak EGYMAGUK felemelni 60-70 kg-t! Azt azért megnéztem, hogy te azt megcsinálod. Gondolom súlyzó edzést végzel, vagy erőemelő vagy, de nem te vagy az átlag!
De azt azért megnézem, hogy egy szekrénysort egymagad átteszed egyik oldalról a másikra (ami több elemből áll), plusz az ágyat is áthúzod egy másik helyre.
Szóval, nagyon kamuszagú a szöveged!
Én megmondom őszintén, nőként nem fogok konkrétan leszólítani vkit. Egy ismerkedés elején egy nőnek sokkal több veszítenivalója van a mai világban (nem a pasikat szokták ált. egy dugás után otthagyni), tehát tegye már meg azt az egy nyamvadt lépést a srác, hogy legalább mutasson hajlandóságot. Mondjuk első látásra csak egy külsőre nem szoktam beleszeretni senkibe, de még csak nem is nedvesedik be a bugyim, nekem a kisugárzás az fontosabb. És ebbe ez is beletartozik. És igen, ha erre nem képes, akkor már nem fog vonzani.
Azt nem ítélem el, ha más lány leszólít fiúkat, az ő dolguk, azt sem, ha egy férfi nem fog. Ő dolguk, mindenki tegyen úgy, ahogy jónak tartja. Max. jelzéseket küldenék, más témában leállnék beszélni vele, de randira hívni nem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!