Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a lányoknak/nőknek el kéne felejteni "az én mint nő, nem fogok odamenni" dumát! Szerintetek?
Azért jött ez a kérdésem, mert szinte mindenhol azt látom/olvasom, hogy a nők azt állítják, hogy a férfiak "nyuszik" meg hasonlók, és ezért nem mennek oda a lányokhoz, viszont fordítva ez nem történik meg, mert a nő azonnal előhozakodik azzal az ódivatú ürüggyel, hogy ez a férfi dolga! Mára már lazult annyit az erkölcs, hogy ez az állításuk, érvényét veszítse. Tehát miért hozakodik elő ezzel a szöveggel? Mert gyáva bevallani, hogy ő is gyáva!
Vegyünk egy példát. Deák, Erzsébet tér, füves placc. Ül a lány a társaságában és odébb egy másik társaságban meglát egy srácot, akibe első látásra beleszeret, elönti a mámor. Természetesen egész este azon gondolkodik, bárcsak odajönne hozzá ez a srác. Tegyük fel, a srác is meglátja a lányt, beleszeret. Végül a srác távozik a társaságával. A lány igazából nem lett volna gyáva odamenni hozzá, csak hát ugye ez nem az ő dolga. Az este után a lányt egész életére depresszióba süllyesztette a "mivan ha?" kérdése.
Jó kicsit szélsőséges lett a vége, de talán tükrözi a lényeget. A lényeg, hogy emiatt az ürügy, norma miatt sok lány/nő igazából szenved! Ilyen balgaság miatt, halasztanak el sok, valóban értékes férfit.
Az ilyen hülye reakciókat, hogy "ha gyáva odajönni, akkor meg sem érdemel", ezeket mellőzük.
Kérdező, kimosta az agyad a feminizmus, miszerint a férfiak és a nők egyformák?
Az utóbbi 50 év szerintetek felülírja az utóbbi 500 ezer évet? :D Nem. Nem muszáj szaporodnod, ha nem jön össze.
Már a mamám idejében is voltak praktikák arra, hogy egy férfi figyelmét kelltsék és tereljék a szitut úgy, hogy a férfi érezze azt, hogy ő kezdeményezet és a nő is háttérbe marad. És a leleményes hölgyek élnek is vele.
De ússz örömmámorba: 2 kapcsolatomban is én kezdeményeztem az ismerkedést. Remélem szebb lett a napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!