Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi valóban főnyeremény a nőknek?

Figyelt kérdés

Haverom főnökéről van szó. 32 éves és már több vállalkozás tulaja. Közte angol német cégek. Olyan ferrárival már, mint Magyarországon senkinek nincs. Több Budai hegy melletti és Balaton parti ingatlanja van. Nem is néz ki rosszul. Szerintem úgy néz ki mint Leonardo Dicaprio. Amúgy eszméletlen humora dumája van. Baromi központi alak, mindig viszi a szót persze határozottan.

Nekem főnyereménye van. Viszont meglepő hogy eszméletlen elhízott bálna a menyasszonya

2018. okt. 19. 06:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
Lehet hogy kicsi a farka.
2018. okt. 19. 06:52
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Lehet a dagikra bukik.
2018. okt. 19. 07:01
 3/18 anonim ***** válasza:
24%
Az ilyennek a pénz az istene Az elhízott bálnának vagy sok pénze vagy kapcsolatai vannak.A ilyen pasi mellette tart több olyan nőt amilyet akar, nem szab neki korlátot semmi
2018. okt. 19. 07:08
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem senki se fönyeremény.
2018. okt. 19. 07:26
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Én nem ámulok el se a Ferraritól, se a több ingatlantól. Ezeket még akár örökségből is szerezheti valaki. Vállalkozást pedig több férfi vezet, és miért nagy szám. Persze büszke lennék, de nem vágom hanyatt magam ettől. Az meg hogy milyen barátnője van valakinek meg milyen nincs, pont le....., nem nekem kell kurjongatni. Meg amúgy is, nem az a lényeg hogy bálna vagy nem bálna, az a lényeg hogy mellette van egy társ, de te minden bizonyára tökeletes alakú, irigylésre méltó kapcsolatban élsz évek óta, a fizetésed az egekben, ja nem.

Foglalkozz a saját dolgaiddal.

2018. okt. 19. 07:52
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

- Mivel foglalkozik a kövér menyasszony, hogy meg tudta szerezni magának a magyar Leonardo DiCapriót?

- A saját dolgával.

2018. okt. 19. 07:58
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

De miért zavar téged, hogy milyen a menyasszonya?

Az meg se fordult a fejedben, hogy esetleg szeretik egymàst, megértik egymàst stb.

Foglalkozz a sajàt dolgoddal, kevesebb dolgon fogsz agyalni.

2018. okt. 19. 08:07
 8/18 anonim ***** válasza:
39%

Nem. Aki sza.ul nez ki es oreg,a vagyonatol se lesz jobb. Nekem nem kene.

N

2018. okt. 19. 08:09
 9/18 anonim ***** válasza:
86%

Kevés az infó, hogy ezt el lehessen dönteni és mindenkinek más a főnyeremény. Bár valószínűleg a lelke is rendben van. Ha a menyasszonya belső tulajdonságait jobban értékeli, ellentétben veled.

Egyébként ez miért is zavar, hogy "elhízott bálna" a menyasszonya? Lehet, hogy a legnormálisabb nő, akit valaha ismert.

2018. okt. 19. 08:16
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
És téged mit érdekel az ,hogy elhízott a felesége ,tán irigy vagy??!
2018. okt. 19. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!