Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi valóban főnyeremény a nőknek?

Figyelt kérdés

Haverom főnökéről van szó. 32 éves és már több vállalkozás tulaja. Közte angol német cégek. Olyan ferrárival már, mint Magyarországon senkinek nincs. Több Budai hegy melletti és Balaton parti ingatlanja van. Nem is néz ki rosszul. Szerintem úgy néz ki mint Leonardo Dicaprio. Amúgy eszméletlen humora dumája van. Baromi központi alak, mindig viszi a szót persze határozottan.

Nekem főnyereménye van. Viszont meglepő hogy eszméletlen elhízott bálna a menyasszonya

2018. okt. 19. 06:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Szerinted az a főnyeremény, sikeres férfi, aki eldobja azt, aki mellette állt és támogatta a sikerhez vezető úton, és kilóra veszi a luxusprostikat?
2018. okt. 19. 08:47
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Igen, egy ilyen férfi bármelyik nőt megkaphatja. Viszont mivel férfi, neki fontosabb a belső, mint a külső.
2018. okt. 19. 09:08
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Hidd el, az ilyen pasi is azt szeretné hogy saját magáért szeressék. Talán az a bálna hölgy tudja ezt megadni neki.
2018. okt. 19. 10:51
 14/18 anonim ***** válasza:
17%
Na, milyen Ferrari lenne az? Csak egy kis fact check
2018. okt. 19. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy a nagyon molett nőkre bukik.
2018. okt. 19. 14:44
 16/18 anonim ***** válasza:
31%

Na, hogy is volt az a lózung, hogy a férfiak felszínesek?

Ilyenkor hogy kussol az összes párkapcsolati troll :D

2018. okt. 19. 23:39
 17/18 3.14159265357989 ***** válasza:
55%

Nekem ettől nem biztos, hogy főnyeremény lenne. Oké, én 20 éves vagyok, ergo korban szerintem nem illene hozzám, de ettől tekintsünk el, ha 28 éves lennék pl, akkor nem lenne ez probléma.

Ferrari nem érdekel, vállalkozása kb bárkinek lehet, maximum a tényleg nagyon buta emberek vinnék csődbe. Mondjuk ez pozitív, ezek szerint biztos nem teljesen hülye. Ingatlanok megint érdektelenek nekem, a humor az jó, de nem mindegy, milyen, mert lehet, hogy alapvetően vicces, de ha nagyon nem egyezik a humorunk, akkor azzal nincs mit tenni. De mondjuk az tényleg jó pont, ha egybevág a humorunk.

Az meg, hogy a menyasszonya milyen, neki biztos tetszik, ha egyszer eljegyezte, hát hogy neked meg nem... nem véletlenül nem a te menyasszonyod.

Amúgy nem tudom, önmagában nekem nem lenne főnyeremény, nekem nem ezek a prioritásaim. Persze nem mondom, hogy mindenkinek rossz parti, de hát olyat pl nem írtál le róla, ami érdekelne (végzettség, intelligencia, akarna-e gyereket, van-e függősége, stb), a leírt tulajdonságok alapján meg önmagában nekem nem feltétlenül lenne tökéletes partner.

2018. okt. 20. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:

az ilyen férfi valóban főnyeremény a nőknek

még ha nem is jóképű, mint Jason Statham, pénze akkor is van, és manapság ez az, ami a nőknél számít

hogy miért kövér nővel házasodott össze...passz, lehet hogy neki a kövér nők tetszenek...

ebből is látszik, hogy a kövér nőknek is bőven van piaca

2021. jan. 25. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!