Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban igaz, hogy az értékes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz, hogy az értékes férfiaknál igenis kezdeményeznek a nők, akár az utcán, akár szórakozóhelyen, kávézóban vagy fesztiválon?

Figyelt kérdés

Tehát tényleg igaz, hogy a jó pasiknak nem kell kezdeményezniük, hogy legyen dekoratív barátnőjük?

Nők! Ti szoktatok utcán, kávézóban vagy bulihelyeken kezdeményezni jó pasiknál? (akár józanul akár részegen, mind1)

2018. okt. 12. 10:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Igaz.
2018. okt. 12. 10:07
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

Soha nem kezdeményeztem pasiknál. Én elvárom, hogy a férfi tegye meg az első lépést.

Páromnál is úgy volt, hogy ő írt rám először. Több éve együtt vagyunk boldogan.

2018. okt. 12. 10:09
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell ahhoz igazán jó pasinak lenni. Én sem vagyok az és még is szoktak kezdeményezni nők.
2018. okt. 12. 10:16
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Nagyjából igaz...
2018. okt. 12. 10:20
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Fogalmazzunk úgy, hogy ha nem is kezdeményezünk, de adjuk a jelet, hogy "szabad a palya". Lehet sz egy elbüvölö yekimtet, egy mosoly, egy kedves köszönés, barmi.
2018. okt. 12. 10:24
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Igen, és ez nem (csak) a kinézet függvénye. Nyilván az itt nem jön a képbe, hogy mindent tudsz az asztrofizikáról vagy mennyire jó a humorod, mert az kívülről nem látszik. De pl. sporttevékenység vagy bármilyen más aktivitás lehet kiváltó ok, ami a nőnek tetszik.

Igazából szerintem a kulcs pont ez, hogy valamilyen okból meglegyen a kezdeti érdeklődés. Ha megvan, utána a személyiségeddel, tudásoddal, humoroddal simán nyert ügyed van, sok esetben akkor is, ha amúgy nem vagy a nő esete. Ezért mondom, hogy a nőknek és a férfiaknak máshogy számít az ellenkező nem kinézete. A nőknél az elején nagyon, mert legtöbbször ez kelti fel az érdeklődésüket. A férfiaknak az elején talán nem olyan szinten, sokkal inkább hosszú távon

2018. okt. 12. 10:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Többször is.
2018. okt. 12. 10:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, ha nagyon jó vagy kezdeményeznek, a bátortalanabbak meg jeleznek, ha még jel sincs kár szenvedni én azt vettem észre, akinek soha nincs ilyen az megszívta...
2018. okt. 12. 11:02
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Azt árulja már el nekem valaki hozzáértő, hogy első ránézésre, ismeretlenül honnan a cukorba hengergetett bánatos lónak a náthás f..füléből lehet megtudni ki értékes és ki nem? (Mert ugye attól, hogy valaki például jól néz ki, még nem lesz automatikusan jobb másnál.)
2018. okt. 12. 11:22
 10/14 anonim ***** válasza:
43%

ma 11:22

Valamit félre értesz. Ismeretlennél, első a külső. ami lépésre ösztönzi az embert.

Ez nem azt jelenti, rögtön kapcsolat. Beszélgetések alatt derül ki, lesz, nem lesz kapcsolat.

2018. okt. 12. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!