Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz, hogy az értékes férfiaknál igenis kezdeményeznek a nők, akár az utcán, akár szórakozóhelyen, kávézóban vagy fesztiválon?
Tehát tényleg igaz, hogy a jó pasiknak nem kell kezdeményezniük, hogy legyen dekoratív barátnőjük?
Nők! Ti szoktatok utcán, kávézóban vagy bulihelyeken kezdeményezni jó pasiknál? (akár józanul akár részegen, mind1)
Soha nem kezdeményeztem pasiknál. Én elvárom, hogy a férfi tegye meg az első lépést.
Páromnál is úgy volt, hogy ő írt rám először. Több éve együtt vagyunk boldogan.
Igen, és ez nem (csak) a kinézet függvénye. Nyilván az itt nem jön a képbe, hogy mindent tudsz az asztrofizikáról vagy mennyire jó a humorod, mert az kívülről nem látszik. De pl. sporttevékenység vagy bármilyen más aktivitás lehet kiváltó ok, ami a nőnek tetszik.
Igazából szerintem a kulcs pont ez, hogy valamilyen okból meglegyen a kezdeti érdeklődés. Ha megvan, utána a személyiségeddel, tudásoddal, humoroddal simán nyert ügyed van, sok esetben akkor is, ha amúgy nem vagy a nő esete. Ezért mondom, hogy a nőknek és a férfiaknak máshogy számít az ellenkező nem kinézete. A nőknél az elején nagyon, mert legtöbbször ez kelti fel az érdeklődésüket. A férfiaknak az elején talán nem olyan szinten, sokkal inkább hosszú távon
ma 11:22
Valamit félre értesz. Ismeretlennél, első a külső. ami lépésre ösztönzi az embert.
Ez nem azt jelenti, rögtön kapcsolat. Beszélgetések alatt derül ki, lesz, nem lesz kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!