Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz, hogy az értékes férfiaknál igenis kezdeményeznek a nők, akár az utcán, akár szórakozóhelyen, kávézóban vagy fesztiválon?
Tehát tényleg igaz, hogy a jó pasiknak nem kell kezdeményezniük, hogy legyen dekoratív barátnőjük?
Nők! Ti szoktatok utcán, kávézóban vagy bulihelyeken kezdeményezni jó pasiknál? (akár józanul akár részegen, mind1)
Nálam is szoktak kezdeményezni, mégpedig sokkal fiatalabb nők.
Nem értem miért, mert tök átlagos vgyok, inkább átlag alatti. 182cm vagyok, sportos test, csak 20cm-es szerszám
Szóval én sem értem, hogy megy ez.
A jóképű férfiaknál kezdeményeznek a nők - tehát igaz.
Hogy aztán a jóképű férfiak között mennyi az igazán értékes, és mennyi a műmájer, az más kérdés.
Igen ez igaz !
Aki csúnya az meg örüljön ha a boltban a pénztáros nő kiszolgálja ! Mert aki ronda annak lassan már ez sem jár!
Senkinek nem JÁR semmi.
Ez az első kör. Sajna így van. A külsőnek és a belsőnek is tetszenie kell. Én is maradhattam volna majdnem 100 kiló, milyen pasinak kellettem volna? Valami hibbant fétisesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!