Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselik ennyire a szívükön az emberek, hogy nincs párkapcsolatom? És valóban ennyire gáz, hogy nincs, nem is volt, és nem is akarok, nem teszek érte semmit, hogy legyen? 22f

Figyelt kérdés

Tehát a családban, munkahelyen is mondogatják, hogy jó lenne már nekem egy nő, nem tudom, hogy miért veszik így a szívükre, mint ha jobban megviselné őket, hogy nekem nincs kapcsolatom, mint engem.

Pedig nem tart vissza semmi sem attól, hogy legyen, nem vagyok csúnya, szegény, stb.

Viszont nem is akarok annyira, hogy ez szenvedést okozzon, nem szívesen ölök bele energiát, feltettem magam pl. a tinderre, de gyorsan eluntam, egyszerűen nincs ahhoz idegzetem, hogy ott írogassak, válaszolgassak, jópofizgassak.

Akkor itt olvasom, hogy 21 évesen még nincs és nem is volt barátnője, nagyon megviseli, szenved a magánytól, sírhatnékja van, meg szerencsétlennek érzi magát, én meg még szomorú sem voltam, rossz érzésem sem volt még önmagában attól, hogy nincs senkim.

Miért érdekli ez annyira az embereket?

Utána meg azt látom, hogy sok ismerősöm sír, megviseli, ha nem úgy megy a párkapcsolata, de azért csak igényt tart a kapcsolatra, csak együttmaradnak, nem látom, hogy ezek az emberek boldogabbak lennének, de utána mégis az a baja, hogy nekem miért nincs senkim.

2018. okt. 14. 16:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon is olyan hülyék az emberek, hogy az egyik szerencsétlen sír, hogy nincs nője, jajj, de elvetett, öngyilkos akar lenni.

Utána meg ír valami hülye nő, hogy az ilyen fiúknál már a szocializáció hiánya a gond, mert már általános iskolás kora óta nem jár el társaságba, és ezen kellene változtatni, hogy társaságba járnon, bulikba járjon, hogy megfeleljen a nőnek, mert nekik csak olyan pasi jó ám, akinek rendben van a közösségi élete.

Mint ha az, hogy legyen nője, megérne annyit, hogy ha bár a pasi nem is akarna semmilyen baráti társaságba tartozni, akkor is rendezze úgy az életét, hogy legyen közösségi élete, hogy megfeleljen neki.

Szóval tiszta hülyék az emberek.

2018. okt. 14. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:
A szociális élet rendezését sokszor én nem azért mondom, hogy most kerítsen barátokat... az igazából a szamárlétra alsóbb foka. Tudsz másokkal kapcsolatot kiépíteni, fenntartani, ápolni. Ezt gyakorolni kell mint minden skillt.
2018. okt. 14. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Na, végre, kérdező, jó látni, hogy ráébredtél, hogy nem kell egy irányba úszni a birkákkal csak azért, mert ők vannak (elsöprő arányban) többen.
2018. okt. 14. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Erősen provokáló ez a kérdés. Az ember alapból társas lény. Szóval? Én is szeretnék barátnőt. És szenvedek is miatta hogy nem jön össze. Ha neked nincs szükséged az effajta szeretetre, azzal nincs gond. De mit érdekel téged hogy a többinek viszont igen? És milyen jogon hülyézel le minket? Igen. Nekem hiányzik egy szerelmes csók, ölelés, szeretet, romantikázás valamint egy nagyon jó szeretettel és romantikával teli szex is. Ha neked nem, az nem igazàn érdekel. Csak tudod a normális embernek szüksége van rá. Ha téged zavar hogy belekotyognak a szerelmi életedbe, akkor kezd azzal hogy ignorálod őket, és nem foglalkozol azokkal az emberekkel kiknek kell, és szüksége van rá. Stim?
2018. okt. 14. 17:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Mai fosokat ne nevezzük párkapcsolatnak ahol azért van együtt sok pár mert ugy olcsobb a kaja lakbér és ezért néha öszefekszenek,de közben másokkal is jol elvannak..
2018. okt. 14. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

Na majd 2 év múlva elomlik az a színjáték (fal) amit magadban emeltél hogy védd magad. “Nem kell nekem senki” :)

Te ugyan olyan looser vagy mint a többi aki itt sír a magányának, csupán te magadat nyugtatod hogy ne szembesülj vele hogy te se kellesz egy lánynak se!

2018. okt. 14. 17:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Akkor vajon most el kellene kezdem sírni, társkeresőzni, meg minden kicsit is kinéző csajnak "udvarolgatni", nehogy 2 év múlva leomoljon ez a tudat alatti fal, ami szerinted van, meg hogy nehogy rossz legyen 5 év múlva, meg 80 évesen, hogy senki nem viszi ki az ágytálat?

Ehhez azért nem lehet úgy hozzáálni, azért kellesz hogy idegileg nehogy összeroppanjak 2 év múlva, meg hogy majd valaki ápoljon vénkoromra.

Úgy vagyok vele, hogy MOST így jó.

Ha később nem lesz így jó, ráérek akkor változtatni.

Mert ha az élet dob egy olyan csajt, aki elcsavarja a fejem, akkor azért érdemes küzdeni, persze.

De azért nem fogok küzdeni, hogy úgy általában legyen valakim, vagy, belemenni abba, hogy ha nincs ló, akkor jobb a szamár is.

Mert tudom h kinek tetszek, és ki néz rám úgy, az elmúlt évben 3 biztosan, hiába szép lányok, vékonyak, okosak, stb, ha nem kell, nem kell.

Szóval, így, hogy tudom hogy azért valakinek kellenék, nem szenvedek, mert bevallom azért a tudat jól esik, de attól nem vagyok együtt velük.

2018. okt. 14. 18:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért mert az emberek bizonyos %-a szeret turkálni a másik életében. Bár semmi köze hozzá.

A munkahelyen én ezt úgy kerültem el h 1. Nem beszéltem róla. 2. Ha szóba jött ennyivel lezártam h magánügy. Így sosem volt gond.

A turkálodokkal érdemben ezen kívül nem tudsz mit kezdeni. Mindig voltak, vannak és lesznek is.

Ezt élvezik, ezért csinálják ilyen emberek.

Véletlenül se jutna eszükbe h finoman szólva van egy pont ami már túl megy egy határon.

Szerintem ha majd új munkahelyre kerülsz.

Inkább kerüld meg azzal h magányügy. Ne beszélj erről senkinek se.

2018. okt. 14. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szerintem te gondolod jól. Maradj ilyen! A belepofázókkal meg ne törődj. És főleg ne hagyd, hogy vadidegen emberek kihúzzanak belőled bármit a magánéleteddel kapcsolatban, mert az egyedül a tiéd, és egyedül csak rád tartozik!
2018. okt. 14. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja igen még annyi h volt rokonom aki kb 5 éve mondta h " Majd jön neked is egy "csoda nő" h ezt h érette azt nem tudom. De tavaly halt meg.

Ez az álláspontom pedig azóta se változott.

2018. okt. 14. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!