Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek ezért nagyon nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek ezért nagyon nehéz a társkeresés?

Figyelt kérdés

Szerintem jóval több a csinos vonzó nő mint a helyes sportos gazdag pasi

Utcán kelek járok szinte minden második nő csinos vonzó, szerintem elég sok csinos nő van főleg Magyarországon viszont akik ők szeretnének nyilván átlag feletti férfi legyen azaz vagy gazdag vagy nagyon helyes vagy esetleg mindkettő. Viszont szerintem jóval kevesebb ilyen pasi van mint ahány csinos vonzó nő, ezért a sok az eszkimó kevés a fóka effektus áll fent

2018. nov. 4. 12:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem inkább eleve nehéz egy hozzánk hasonló egyént találni akivel passzol minden (közös világnézet, értékrend, érdeklődési köt, életmód) és (!!!!) még szeretni is tudod.

Hidd el gazdag, sármos fasziból több rohangál, mint olyan akivel tényleg össze is illik az ember.

2018. nov. 4. 12:59
 2/18 anonim ***** válasza:
23%
Ez pontosan így van a magyar nők esetében. Az a kevés sikeres férfi (~20%) pedig kisebb hajlandósággal marad meg egy jó nőnél.
2018. nov. 4. 13:03
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

Az okozhat nehézséget, ha valaki nem tudja, hol ismerkedjen.

Ha tudja valaki, hol szedhet össze külföldi, jóképű muksókat, már nincs ezzel probléma, mert kitágult a világ, ma már nem max. 30 km-en belül kell választani, mert szó szerint semmi infrastruktúra.

2018. nov. 4. 13:04
 4/18 anonim ***** válasza:
16%

Ekkora hülyeséget se olvasni mindennap.

Még hogy a nőknek nehéz a párkeresés? És az átlag férfi csúnya, az átlag nő meg szép? Tudod egyáltalán mit jelent az átlag kifejezés?

2018. nov. 4. 13:07
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
# 4 a nők a férfiak több mint a felére azt mondják, hogy csúnya, ezért csúnya az átlag
2018. nov. 4. 13:12
 6/18 anonim ***** válasza:
19%

Most akkor ezzel azt mondod, az a kelendő faszi, aki HELYES (genetikai adottság), gazdag (elvárás, vagy milófasz? Mert ahhoz vagy sokat és jól kell dolgozni, vagy bűnözni), meg még sportos is legyen (az is idő és valamennyire pénz ráfordítás, hogy kigyúrja magát az ember).

Ehhez képest a nő elég, ha a pináját (amin díszes a körítés, azaz a test+arc) teszi a kapcsolatba? És akkor még empátiát akarsz kicsiholni? Aki anyagias, és pénzes pasira hajt, az elégedjen meg a szörös, alacsony, kopaszodó pocakossal.

2018. nov. 4. 13:12
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Magyar pasik között tényleg aránylag kevés a jó. 21 éves korom óta csak külföldiekkel ismerkedek, most is olyan párom van.
2018. nov. 4. 13:20
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy a nôknek nehéz. Egyedi esetek vannak.

Nekem pl azért az, mert olyan ffit szeretnék, akivel vannak közös témáink, kvazi műveltebb, aki kellôen komoly, és lelkileg, mentàlisan stabil, hogy pl gyereket tudjak vele vallalni 5-7 èv múlva. Ezek mellé az sem árt, ha vonzónak tartjuk egymást.

Ezeknél lejjebb nem adok-most vesztegettem el 6 èvet a rossz emberre.

Ja és nyilvàn 28 èvesen a fenti hapsik 80%-àt màr lenyúlták okosabb nôtàrsaim...na, nekem ezért nehêz.

2018. nov. 4. 13:28
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert egy nőnek normális férfit találni sokkal nehezebb, mint egy férfinak csinos nőt.

F35

2018. nov. 4. 13:35
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem nőként azért nehéz, mert az élni és élni hagyni elvet képviselem. De úgy látom, körülöttem mindenki (bár főleg férfiak vannak) könnyen ismerkedik. Lehet, nekem nem való kapcsolat.

Szerintem a legtöbb nő azért ismerkedik nehezen, mert mind záros határidőn belül apukát keres. Na most, ha első randim a másik a gyereknél tart, akkor nem csodálom, ha egy férfi megijed. Én is azt tenném.

2018. nov. 4. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!