Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek 30 fölött, a férfiaknak meg 30 alatt nehéz a társkeresés? Miért?
Azt értem, hogy a nők 30 felett már öregszenek, és a korukbeli férfiak a fiatalabb, csinosabb, feszesebb nők után futnak, nem a középkorú nők után.
De a férfiaknál miért van ez fordítva? Miért van az, hogy a nők nem a pelyhes fiatal pasikra gerjednek, hanem az idősebb, érettebb, tehetősebb férfiakra?
Tehát miért van az, hogy a fiatalság az nem érték egy férfi részéről, rengeteg lúzer van aki senkinek sem kell pedig fiatal, nőként meg ha fiatal vagy és nem vagy elhízva, akkor már csak jó party lehetsz. Tolonganak utánad a férfiak minden korosztályból.
30 alatt sem nehéz egy FÈRFINAK a társekeresés. Az a baj, hogy te egy lúzer vagy.
Változz meg.
29/F
A nők között is legalább ugyanennyi lúzer meg nyomi van, elég csak felmenni egy társkeresőre. Csak mivel a férfinak "illik" kezdeményezni, ez kevésbé bukik ki látványosan.
A 30 körüli változás meg inkább annak köszönhető, hogy a férfiak többségének ekörül lesz elege a mai nőkből, és jön rá, hogy a nők többsége nagyon más mint amit ő elképzelne magának. Így maradnak a futókalandok, amire nyilván egy fiatalabb csajt keresnek.
30 vagyok, házas vagyok, gyerekem is van, mégis próbálkoznak nálam időnként férfiak (engem mondjuk nem érdekelnek, de az most mindegy is). Szóval én nem igazán tapasztalom, hogy nehéz dolga lenne egy nem húszéves nőnek.
Fordított esetben azt tudom elmondani, hogy nekem a férfias kiállású pasik jöttek be mindig is, a huszonévesek közül ezt elég kevesen hozzák. Bár láttam már ilyet amúgy, a férjem is fiatalabb nálam másfél évvel pl. Ez így alakult, de direkt nem kerestem volna fiatalabb pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!