Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a lányoknak/nőknek el kéne felejteni "az én mint nő, nem fogok odamenni" dumát! Szerintetek?
Azért jött ez a kérdésem, mert szinte mindenhol azt látom/olvasom, hogy a nők azt állítják, hogy a férfiak "nyuszik" meg hasonlók, és ezért nem mennek oda a lányokhoz, viszont fordítva ez nem történik meg, mert a nő azonnal előhozakodik azzal az ódivatú ürüggyel, hogy ez a férfi dolga! Mára már lazult annyit az erkölcs, hogy ez az állításuk, érvényét veszítse. Tehát miért hozakodik elő ezzel a szöveggel? Mert gyáva bevallani, hogy ő is gyáva!
Vegyünk egy példát. Deák, Erzsébet tér, füves placc. Ül a lány a társaságában és odébb egy másik társaságban meglát egy srácot, akibe első látásra beleszeret, elönti a mámor. Természetesen egész este azon gondolkodik, bárcsak odajönne hozzá ez a srác. Tegyük fel, a srác is meglátja a lányt, beleszeret. Végül a srác távozik a társaságával. A lány igazából nem lett volna gyáva odamenni hozzá, csak hát ugye ez nem az ő dolga. Az este után a lányt egész életére depresszióba süllyesztette a "mivan ha?" kérdése.
Jó kicsit szélsőséges lett a vége, de talán tükrözi a lényeget. A lényeg, hogy emiatt az ürügy, norma miatt sok lány/nő igazából szenved! Ilyen balgaság miatt, halasztanak el sok, valóban értékes férfit.
Az ilyen hülye reakciókat, hogy "ha gyáva odajönni, akkor meg sem érdemel", ezeket mellőzük.
A nőknek csak addig kell az egyenjogúság amíg hasznuk származik belőle (kvóta helyek az egyetemeken, kvóta állások kényelmes pozícióban).
A hátrányokból persze nem kérnek (kezdeményezés és az ezzel járó visszautasítás szégyene, katonának menni, hajléktalanná válni, ugyanolyan későn nyugdíjba vonulni mint a férfiak).
"kvóta helyek az egyetemeken, kvóta állások kényelmes pozícióban)."
Irjal meg nagyobb hulyeseget.
Tudod, még mindig vannak íratlan szabályok. Én azt vallom, hogy egy nőt az különbözteti meg a férfitól, sok más egyéb mellett, hogy az udvarlást nem veszi el a férfitól. Testbeszédnél a nő az első, szemezés, mosoly, kacsintás, de a fizikális első lépés az a pasié.
Akkor mitől lesz férfi a férfi, ha még a kezdeményezés, az udvarlás szerepét is átveszik a nők?
Akkor ergó a nő főzzön, mosson, takarítson, szüljön és neveljen gyereket, plusz még ő udvaroljon is a pasinak, mert az olyan gyáva és lusta, hogy annyi vér nincs a pucájában, hogy leszólítson egy nőt.
Nemcsak attól leszel férfi, kérdező, hogy f..rkad van, meg férfias a hangod.
Manapság, mivel a nők öntudatra ébredtek, ez sokak szemében, pasik, azt jelenti, hogy akkor ők hátra is dőlhetnek, semmit se kell csinálniuk, hisz majd a nő megcsinál mindent.
Én el is vártam, hogy egy férfi kezdeményezzen és láss csodát, a párom kezdeményezett, nem én. Az én szememben az nem férfi, aki annyit nem mer megtenni, hogy leszólít egy nőt.
Egyenjogúság soha nem lesz. A 21. században a nők elférfiasodtak, a pasik pedig elnőiesedtek.
Akkor hajrá gyáva nyuszik, tiétek a világ. :)
A gyáva fiúknak el kell fogadni, hogy nem lehet barátnője. Én is marhára félek, szerintem akkor sem tudnék odamenni egyetlen egy lányhoz sem, ha pisztolyt tartanának a fejemhez.... Vagy ha választás elé állítanának, hogy: Sztálingrád vagy udvarlás, elképzelhető, hogy az előbbire voksolnék... Tehát, eléggé gáz a helyzet, ez van. Na mindegy is a dolog.
F
Sose értettem ezt a "férfi hódítsa meg a nőt"-kezdetű baromságot. Elvileg kölcsönös szimpátián és vonzalmon alapul a kapcsolat, nem? Akkor kit és miért kellene meghódítani?
A kérdésre válaszolva: a nők is odamennek és aktívak, de csak egy bizonyos kor felett. A fiatal nők még a romantikus filmek rózsaszín ködében kóbinászolnak és várják a herceget, míg a középkorú nők tudják, hogy felesleges időhúzás szempillát rebegtetni, inkább a tettek mezejére lépnek. Nem azt mondom, hogy minden nő kapja le azt a férfi, aki tetszik neki, de attól még nem dől össze a világ, hogy megpróbálunk modern emberként viselkedni és urambocsá' aktívabban nyitni a másik felé.
Lusta kényelmes vagy!
Sült galamb ne repüljon a szádba?
Tutyi mutyi nem férfi. Nők nem érzik nőnek mellette magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!