Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisz még valaki a Nőknek?
Csak szemezgetek egy kicsit hogy meg lehessen érteni miért kezdem feladni. Időrendi sorrendben a teljesség igénye nélkül.
Kezdődött a kálvaria Gabikával.. egy nagy szerelemmel 4 év a kisasszonyt meghuzta egy francia pasi a Rivieran míg én katona voltam és örségben. Edina vissza ment fel év után a baratjahoz németben de a Bécsben elő muterja Teca ápolgatott egy darabig hogy nem szomorkodjak. Pár idióta a nevekre sem emlékszem... jött Mónika.. Azt én csesztem el Barby-ert akiről kiderült hogy drogos és néha hanyadt dölt ha kellett valamilyen cucc neki. ( nem 2016 hanem 1990 ) aztán pár év nyugalom majd elkezdett durvulni a helyzet. 1 feleség 1 gyerek. A csaj Irénke addig járt ápolgatni a régi pasija lelkét míg egyszer azzal jött haza hogy az meg 3 részeg haverja megerőszakolták. Persze tobbet sohasem nyultam hozza. Utána feleség 2 én voltam már 35 ő 18 Ágika lelkem 10 év egy kisfiú akiről 4 évesen kiderült hogy hiába született napra pontosan 9 hónappal az esküvő után nem tőlem van. Válás persze. Pár fiatal csaj Minddel csak a baj. ( portyba vagott egyetemista, a bulin azt mondja egy tag Dorika a te csajod? Jó mert itt már mindenkinek megvolt stb stb ) na komolyabb vizekre evezünk a kis fiatal luvnyak után. Kati felhív a volt palija hogy tudom e hogy tegnap a dunaparton búcsú sex volt. Egy rakamazi csaj aki feljött egy hétvégére kis buli egy haverommal a csajával négyesben csak szolidan. és mikor viszem be szendvicseket ott térdelt a két csajt előtte és felváltva. ....... Andika a Gyáli anyuka... két perc után hogy oda mentem hozzá kérdezte meg hogy lesz valami ma éjjel?
Monika a szlovák démon. Két gyerekkel költözött hozzám és babát várt tőlem. Mikor ezt olvasom :tisztelt doktor
ur kétoldali petefészek eltávolítás után( sterilizált ) van mód hogy teherbe essek művi úton? Nebassz 4 hónapos terhes. Na nézzük csak meg. Kispárna fel folpackozva. Utána Lina az elmebeteg. Kitalalta hogy ő valami kobold vagy mi. Egyszer arra jött haza ejjel hogy a volt pasija becsalta a kocsijaba és egy erdőbe parszor megeroszakolta. ( duma volt Max nem létezett )Emőke 18 éves nálam lakik és a munkás szállomrol egy pasi éjjel 2 kor sms-ezik kicsim jó éjt úgy utálom hogy ott fekszel meg mellette úgy hiányzol szeretlek... pfffff 3 -ra ki volt dobva mindkettő. Gabi 42 éves 3 gyerekes anyuka.3 hónap után benyogi hogy egy éve a válasa óta azzal szórakozik hogy pasikat szed fel hétvégente a neten csak szexre. Én is kerültem képbe csak itt ragadtam. Meg a főnöke aki néha rendbe teszi a munkahelyen. Spar igazgatónő. .. Most könyörögjek hogy meg. ...j ?tehén volt nem fájt rá a fogam.
Letti Jászberény . 1 hónap és már be voltunk jelentve Istenmezején az onkormanyzat anyakönyvi hivatalában. Mert terhes és mwgtartja. Mint kiderült a fél éve kidobott és azóta nem látott pasija az első randi előtti este felcsinalta. Az Ózdi szűz. 3 hete vallasztgattuk a csillagokat mikor kiderült hogy a randi előtti este a pubban egy fickó meghívta egy piára és prutykoles lett a vége. Ergo az első randira furdetlenul jött el. Kata2 36 éves feleség 2 hónapig mert míg kint dolgoztam kamionnal 5en húzták meg. Gabi megint egy évig jött szerdán szombaton és nem kérdezett semmit csak....
És a hab a tortán
49 éves Pécsi írónő. 4 férjem volt és az utolsót megbosszulta mert megcsalt az egyik olbasoval. Fun klubja van. Ok mondom ez jó lesz. Nagymama már semmi gixer nem lehet. Csinos 10 - 15 évet letagadhat. Mire haza mentem Írországból ott lakott nálam mert felkapott az álla és kidobtak az albérletéből. Ami fogadott. A kisasszony fiatal fiukkal sexchatel főleg egy 15 évvel fiatalabb srác szakács Tirolban a kedvence. Könyékig videók farkinca egy raklappal. A szeretője akivel csalta a férjét évek óta mondja neki ( elmebeteg minden beszélgetést felvesz ) hogy milyen jó lesz mert mellettem megtollasodik ok meg össze tudnak járni nálam jókat kamatyolni. És ha nem jön össze akkor sincs gáz vissza rakja magát a rosszlanyok.hu-ra és dolgozik tovább. Magyarul hajtós q.. a volt a lelkem.
De szerinte ez csak a múltja. Ő megakart változni mellettem. Ezt a szekszardi vagy Paksi hol így hallom hogy úgy rendőrt különben is kidobta már. Csak a volt férjével az az meg nem váltak el szokott néha fureszelni mert lefenykepezte és szét akarja szedni az új párjátol. Ja majd elfelejtettem Gyurcit a kancig. .. aki csak a szelet csapta hetente 3x este 10-től reggel 6-ig. De semmi sem volt csak beszélgettek.
Ha valakit kifelejtettem sorry nem diszkrimináció csak ripsz-ropsz dobtam össze de minden igaz belőle.
Kétségeim kezdenek lenni... nektek?
18 nő, plusz az apró.
Jó nagy hímku.rva vagy.
Nekem nincsenek kétségeim.
Amúgy ülj neki, írd meg ezeket a memoárokat, valakit biztos érdekel.
"Kétségeim kezdenek lenni... nektek?"
Nekem is, de miattad.
Látom sok nő magára ismert :)
Amúgy ez már régen rossz, nem jó emberismerő vagy.
Másrészt a nők is emberek, félrelépés l náluk is van, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!