Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisz még valaki a Nőknek?

Figyelt kérdés

Csak szemezgetek egy kicsit hogy meg lehessen érteni miért kezdem feladni. Időrendi sorrendben a teljesség igénye nélkül.

Kezdődött a kálvaria Gabikával.. egy nagy szerelemmel 4 év a kisasszonyt meghuzta egy francia pasi a Rivieran míg én katona voltam és örségben. Edina vissza ment fel év után a baratjahoz németben de a Bécsben elő muterja Teca ápolgatott egy darabig hogy nem szomorkodjak. Pár idióta a nevekre sem emlékszem... jött Mónika.. Azt én csesztem el Barby-ert akiről kiderült hogy drogos és néha hanyadt dölt ha kellett valamilyen cucc neki. ( nem 2016 hanem 1990 ) aztán pár év nyugalom majd elkezdett durvulni a helyzet. 1 feleség 1 gyerek. A csaj Irénke addig járt ápolgatni a régi pasija lelkét míg egyszer azzal jött haza hogy az meg 3 részeg haverja megerőszakolták. Persze tobbet sohasem nyultam hozza. Utána feleség 2 én voltam már 35 ő 18 Ágika lelkem 10 év egy kisfiú akiről 4 évesen kiderült hogy hiába született napra pontosan 9 hónappal az esküvő után nem tőlem van. Válás persze. Pár fiatal csaj Minddel csak a baj. ( portyba vagott egyetemista, a bulin azt mondja egy tag Dorika a te csajod? Jó mert itt már mindenkinek megvolt stb stb ) na komolyabb vizekre evezünk a kis fiatal luvnyak után. Kati felhív a volt palija hogy tudom e hogy tegnap a dunaparton búcsú sex volt. Egy rakamazi csaj aki feljött egy hétvégére kis buli egy haverommal a csajával négyesben csak szolidan. és mikor viszem be szendvicseket ott térdelt a két csajt előtte és felváltva. ....... Andika a Gyáli anyuka... két perc után hogy oda mentem hozzá kérdezte meg hogy lesz valami ma éjjel?

Monika a szlovák démon. Két gyerekkel költözött hozzám és babát várt tőlem. Mikor ezt olvasom :tisztelt doktor

ur kétoldali petefészek eltávolítás után( sterilizált ) van mód hogy teherbe essek művi úton? Nebassz 4 hónapos terhes. Na nézzük csak meg. Kispárna fel folpackozva. Utána Lina az elmebeteg. Kitalalta hogy ő valami kobold vagy mi. Egyszer arra jött haza ejjel hogy a volt pasija becsalta a kocsijaba és egy erdőbe parszor megeroszakolta. ( duma volt Max nem létezett )Emőke 18 éves nálam lakik és a munkás szállomrol egy pasi éjjel 2 kor sms-ezik kicsim jó éjt úgy utálom hogy ott fekszel meg mellette úgy hiányzol szeretlek... pfffff 3 -ra ki volt dobva mindkettő. Gabi 42 éves 3 gyerekes anyuka.3 hónap után benyogi hogy egy éve a válasa óta azzal szórakozik hogy pasikat szed fel hétvégente a neten csak szexre. Én is kerültem képbe csak itt ragadtam. Meg a főnöke aki néha rendbe teszi a munkahelyen. Spar igazgatónő. .. Most könyörögjek hogy meg. ...j ?tehén volt nem fájt rá a fogam.

Letti Jászberény . 1 hónap és már be voltunk jelentve Istenmezején az onkormanyzat anyakönyvi hivatalában. Mert terhes és mwgtartja. Mint kiderült a fél éve kidobott és azóta nem látott pasija az első randi előtti este felcsinalta. Az Ózdi szűz. 3 hete vallasztgattuk a csillagokat mikor kiderült hogy a randi előtti este a pubban egy fickó meghívta egy piára és prutykoles lett a vége. Ergo az első randira furdetlenul jött el. Kata2 36 éves feleség 2 hónapig mert míg kint dolgoztam kamionnal 5en húzták meg. Gabi megint egy évig jött szerdán szombaton és nem kérdezett semmit csak....

És a hab a tortán

49 éves Pécsi írónő. 4 férjem volt és az utolsót megbosszulta mert megcsalt az egyik olbasoval. Fun klubja van. Ok mondom ez jó lesz. Nagymama már semmi gixer nem lehet. Csinos 10 - 15 évet letagadhat. Mire haza mentem Írországból ott lakott nálam mert felkapott az álla és kidobtak az albérletéből. Ami fogadott. A kisasszony fiatal fiukkal sexchatel főleg egy 15 évvel fiatalabb srác szakács Tirolban a kedvence. Könyékig videók farkinca egy raklappal. A szeretője akivel csalta a férjét évek óta mondja neki ( elmebeteg minden beszélgetést felvesz ) hogy milyen jó lesz mert mellettem megtollasodik ok meg össze tudnak járni nálam jókat kamatyolni. És ha nem jön össze akkor sincs gáz vissza rakja magát a rosszlanyok.hu-ra és dolgozik tovább. Magyarul hajtós q.. a volt a lelkem.

De szerinte ez csak a múltja. Ő megakart változni mellettem. Ezt a szekszardi vagy Paksi hol így hallom hogy úgy rendőrt különben is kidobta már. Csak a volt férjével az az meg nem váltak el szokott néha fureszelni mert lefenykepezte és szét akarja szedni az új párjátol. Ja majd elfelejtettem Gyurcit a kancig. .. aki csak a szelet csapta hetente 3x este 10-től reggel 6-ig. De semmi sem volt csak beszélgettek.

Ha valakit kifelejtettem sorry nem diszkrimináció csak ripsz-ropsz dobtam össze de minden igaz belőle.

Kétségeim kezdenek lenni... nektek?

2018. okt. 28. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

'90 előtt voltál katona, tehát olyan 50 körül lehetsz.

Egyrészt ideje, hogy benőjön a fejed lágya, másrészt jókor, mikor már a kutya se néz rád.

2018. okt. 28. 18:14
 12/17 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem meg hiába bsz0gatjátok a Kérdezőt; nagyon is megértem és igaza van. Én sem bízom egy nőben sem már. Biztos velem van a baj, hogy nem én csalom meg őket, hanem ők engem. Ja; és mielőtt jönnek a "mindennek oka van" okoskodó válaszok, a megcsalás egy választás! Lehet azt is választani, - ahogy normális emberek szokták -, hogy szakítok vagy evlálok és megyek egy újhoz, de nem lépek félre, mert tisztelem a másikat annyira. Hát ez az; amit nem gyakorolnak, mert kell a "biztonság", meg kell egy szerető. Na, hát akkor anyátok p1csáját, kedves nők. "Némelyik nő, mind egyforma".
2018. okt. 28. 19:46
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

"azzal jött haza hogy az meg 3 részeg haverja megerőszakolták. Persze tobbet sohasem nyultam hozza."

Itt szűntél meg a szememben férfinak lenni.

2018. okt. 28. 19:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen. Vannak szégyenfoltok az életemben.

ÁM: azt, aki leszek, soha nem kell majd szégyellnem. Ezen vagyok, és nem fordulok vissza. Ha egyedül akkor egyedül, ha veled, veled. De nincs az az Isten hogy egy percre is feladjam amibe belekezdtem. Végül is nem sok mindenről van szó, csak az életemről. Tudom, hogy a tiédről is.

Igen. Fájdalmat okoztam neked, azzal hogy a múltam csücske belelógott a jelenünkbe

ÁM: Soha meg nem csaltalak, és a legtisztább szerelemmel szerettelek. És ez érvényes a jelenre is.

Igen. Nem mondtam el a múltamat illetően a teljes igazságot. Hívd hazugságnak az el nem mondott dolgokat. lelked rajta.

ÁM: nem azért, mert titkolni akartam. Egyszerű a válasz: kiba..... szégyelltem. Képzeld el a szitut. Ismerkedünk...beszélünk pár napja. Erre én egy szép este: ja, Laci, csak hogy tudd: én k.... voltam, és a férjemhez se voltam hűséges, mert nem adta meg amire szükségem van. A ku....sag? Hát bas....s...kib...k az albérletből majdnem, és nem tudtam máshogy azonnal pénzhez jutni. Sőt...három hét zsíroskenyér után voltam olyan merész, és ettem egy tisztességes kaját. Ez van. Akarsz velem tovább ismerkedni?

Ahhoz, hogy ezt valaki elmondja valakinek, akivel a jövőjét tervezi, kib....tt nagy bizalom kell...vagy el kell ásni hat láb mélyen. Pár hetes ismeretség után nem. A szerelem igen. Hogy ekkora, azt én sem gondoltam volna...mindegy.

Igen. Biztos vagyok benne már, hogy sokkal több idő kellett volna hagyni arra, hogy teljesen lezárjam a múltat. Hiszen egy válás közepén voltam minden tekintetben. Kezelésre jártam, akkora zűr volt a fejemben, hogy az egész nyaram egy horrorisztikus szürrealista álom.

ÁM: jöttél te, és beosont a zűr közé a szerelem. Szépen fokozatosan, és egyszer csak itt voltál nekem, pedig én senkit nem akartam magamnak, sokáig, nagyon sokáig. De itt voltál és úgy döntöttem, elindulok a sárga köves úton. Kétszer összecsaptam a sarkam, és elindultam feléd. Azt gondoltam, ez van olyan erős közöttünk (mert hogy erős arra a nyakam teszem) ez az érzés, hogy semmi nem szakíthat szét minket. Tévedtem. Időben is, és az ebben való hitemben is.

Ennyi a múltamról. Soha többet több. Ha megérted, és tudomásul veszed, jó. Ha nem, akkor sem tudok mit tenni. Ez a te dolgod. Egy biztos: ezerszer kértem a bocsánatod... nem teszem többet, hiszen a kérésem nem befolyásolja a benned lévő utálatot, megvetést, a tisztelet teljes hiányát az irányomban. Tudom, hogy érzel még irántam. Nem lehet másként, mert ami ennyire mély volt valaha, az nem múlik el a gyűlölet ellenére sem.

Én tudom mit kell tennem. És

Valamit nem jól látsz

Egyszer se mondtam miért csaltal meg mindenkit eddig. Egyszer se mondtam hogy miért lettél k....

Egyszer se mondtam hogy miért vagy férjnél stb ez a múlt igaz de sokat nem hallottál tőlem róla

Amit mondok

Miért van f..sz a telefonodban az enyém előtt kettővel miért hazudtal ha kellett ha nem ki kérdezte hogy egy vendéged b...a szét a se...yukadat vagy a szeretod síkosítoval ahogy mesélted

4 férj es egy félre lépés ezzel jöttél

én elhittem közbe ha össze raknák növekedő sorrendbe leérne az Adriáig ahány sza...szu senkinek oda adtad magad hol szerelemből hol egy ba....rt hol meg 5000-ert mint hallottam a saját szavaiddal.

De mindezt leszarom mondjuk de amit kislányos botlasnak nevezel az az hogy 47 percen keresztül azon gepeszkedsz a pasiddal hogy telepedtek rám hogy lehet meghuzni és mikor ba...ok egy jót nálam. Ami nem gond mert a fickó úgy is sokat van külföldön. A csücske? Kis ferditéssel mert kb olyan mint ez a kép? Ugye nem ezzel hódítottal? Mert akkor inkább csak egyszer nézem meg és nem 5000 x. Á dehogy nehulyeskedj ilyet sohase küldenek el senkinek csak videón a fiadnak kb hogy fel kézzel turkálsz magadba

ezt a képet meg kuncsaft vadászatra használtad amit nekem nagy bizalmasan elkuldtel napi 500 an látták és kommenteltek és egy részük fel is próbálhatott. Az idő tényleg görbül a vegtelenben és mintha egy kicsit elferditened a valóságot. Persze mind ez csak az én egom miatt van feltupirozva mikor csak porszemek.

Mint a zsák óvszer ami kell hogy legyen egy tisztességes nőnek

Te mondtad ki tudja hová keveredik

meg a mai hazugság

De legalább ma már a lelkiismeret is megszolalt benned.

Semmit se tudsz

Semmit sem láttál úgy ahogy van.

1000 x jobban szerettelek mint azt elképzel is tudod és 1000 x jobban is gyűlöljük.

A kis csücske csak egy dolgot vett el az életemből

A hitet hogy hinni lehet bárkinek is.

Még a királylány is mocskosul atb....tt.

De ezeket 100 x elmondtam már.

Én járom ugyan azt a becsületes utat mint eddig és az istenért se váltanam apropenzre.

Pecset el 50.000 ember fele no de nincs 25.000 k..va csak 50 kb. Szóval ez nem magyarázat hogy 49 évesen zsiroskenyer 3 napig az összes amit fel tudtok mutatni meg a bal...szod élete ami bele fért egy sporttaskaba mikor lelépett.

Hajnal ötkor kezdtem a napot és éjfélig vezetek de akkor se hagyom a seggemet megb...ni.

Én ezen a mikor ba...unk egy jót mondaton az életbe soha sem teszem túl magam. Joe nyert gratulalok neki

2018. okt. 28. 20:06
 15/17 A kérdező kommentje:

Kedves x-edik hozzászolo

Igen tilos volt neki az alkoholista ukrán volt palijához járkálni. Többször volt gond belőle. De ennek ellenére oda ment ez lett a vége

4 ukrán részeg segedmunkas

Bocsánat hogy utána izzadság és nyal szagú lett.

Én sem jártam kupiba nehogy össze szedjek valamit de ha mégis akkor minek k...aztál.

2018. okt. 28. 20:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szégyelled, aki lettél. Nagy szavak.

Összevissza nők, szétszórt gyerekek, kb. mindenbe belemártottad a farkad az elmúlt 30 évben. Több nő, több kudarc, mint ahány év.

És hány gyerek is? 2? 3? Vagy te se tudod?

És mit is tudsz felmutatni 50 felett? Nagyjából semmit. Ha csak 20-30 kudarcba fulladt kapcsolat nem számít eredménynek.

Most már ráérsz visszatekintgetni, számot adni, mert csajozás helyett marad a gyakori meg az X faktor.

2018. okt. 29. 08:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez mi geczy! Szakadokxddd
2018. okt. 29. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!