Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem féltek hogy a barátnőtök elhagy titeket egy alfahím Chadért?
Sok tanulmányt olvastam ami arrólszól hogy a nők igaziból végig egy kigyúrt alfahímre vágyakoznak , még akkor is ha közben egy bétával élnek. És hogy jobban szeretik az alkoholista nőcsábászokat, a jófiúk csak pénzes zsáknak kellennek nekik.
Nem féltek hogy ha elköltötök egy csomó pénzt barátnőre , de ő közben mégis egy kigyúrt alkoholistáról ábrándozik mellettetek?
Én azért dobnálak, hogy "alfának" és "bétának" nevezet az embereket/férfiakat :D
Egyébként ez nagy baromság, volt olyan barátom, aki a te kategóriád szerint "alfahím Chad", és képzeld, én hagytam el őt, mert magasról sz.rt a fejemre és magányosabb voltam, mint szingli koromban.
:DDDD
Előző vagyok, és képzeld, van barátom, akit te "normie"-nak titulálnál, és képzeld, sokkal jobban szeretem, mint az előző parasztot.
Ez baromság. Alapvetően más körökben mozogsz, ha piázgatsz, mint amikor normális életet élsz, és más emberekkel találkozol.
Nyilván én is több nőt kúrtam le, amikor heti 3x buliztam, és a csajok is ittak és én is, mint most, hogy hosszútávú párkapcsolatban élek, és egy nővel szerelmeskedek. Viszont azt tudom, hogy az egészséges gondolkozású, normális önértékeléssel rendelkező nők nem arra vágynak, hogy egy alkoholista senki mellett ébredjenek nap, mint nap.
Figyelj már kérdező.. ha gondolod segítek. Van kötetem, csak gyorsan végezz magaddal oké? Barom.
24F
Amúgy megnéztem a cikket, amit belinkeltél a kommentedben kérdező, és tudom, hogy ez neked meglepő lehet, de nem mindenki a "szexpiaci értékeken" agyal, amikor randizik vagy lefekszik valakivel. Egyrészt nem csak szex van a világon (ha az illető kapcsolatot keres), másrészt az, hogy valakivel mennyire jó együtt lenni szexuálisan nem csak attól függ, hogy mennyire vonzó első látásra, harmadrészt pedig mindenkinek más kinézetű emberek jönnek be, szóval az ilyesmit nem lehet objektív módon százalékolni.
(A "szexpiaci érték" kifejezéstől mellesleg mindig röhögnöm kell :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!