Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket mennyire foglalkoztat a barátnőtök előélete?
Figyelt kérdés
Ha tudnátok,hogy könnyen kapható volt megcsalt már valakit,sok szexpartnere volt összejönnétek vele komoly kapcsolatra?2018. okt. 11. 15:36
1/11 anonim válasza:
Esetemben azt hitte, hogy van előéletem, mert sosem jöttem zavarba az intim témáktól, közvetlen vagyok a férfiakkal is. Az jött le neki, hogy sok férfi volt az életemben. Aztán meglepődött, hogy ő a második férfi az életemben.
3/11 anonim válasza:
Nem. Nekem fontos, hogy tartással, normális értékrenddel rendelkező legyen a nő, maximum néhány komoly kapcsolattal a háta mögött, mire összejövünk.
4/11 anonim válasza:
Foglalkoztat. Komolyan lenyomozom mindig azokat a csajokat, akiket kapcsolatra felvállalok. Az nem zavar ha volt akár pár tucat normális pasasa is, de az igen, ha volt köztük bűnöző, néger, cigány/indiai, vagy szponzorálták. A barátnőknél kezdem a leinfózást, mindent elpofáznak. (A pszichologiája az, hogy azt kell velük éreztetni, figyelve, hogy ne legyen belőle sértés, hogy csajom hozzájuk méreten különleges értékes személyiségnek is érzem.)
5/11 anonim válasza:
Foglalkoztat. A megcsalás azonnali kizáró ok, a sok szexpartner szintén rontja az esélyeit
6/11 anonim válasza:
a férjemnek is éppen elég tarka a múltja - ennyit tudok. na, ennyit sejt ő is az enyémről.
mifelének ez nem téma. illetve nem ez a téma.
8/11 anonim válasza:
Amíg nagyságrendileg hasonlóak vagyunk, addig a részleteket nem tartom fontosnak.
9/11 anonim válasza:
Hasonlóan gondolom, mint nyolcas továbbá olyan szempontból érdekel, hogy hatással van-e a miénkre, ha egyáltalán hatással van.
32/f
10/11 anonim válasza:
Semennyire. Nem szoktam előásni csontvázakat amiket évekkel ezelőtt tisztességgel eltemettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!