Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek eggyes nők?
Mindig azt mondják hogy keressek a saját kategóriámban. Megpróbálják rám erőltetni hogy érjem be ilyen rondább, csóró csajokkal. Nem piszok felszínes ez? Hogy ha nem vagyok 190 magas kigyúrt vállalkozó, aki a Mercedes sluszkulcsot pörgeti, akkor ne is álmodozzak fullos nőkről hanem érjem be a csúnya selejttel?
Pedig én tényleg értékes vagyok még ha ez nem is divatos manapság. Nem csaltam meg senkit, és sose mondanék rosszat egy nőre se. Mindig tisztelettel beszélek velük, amit meg kéne becsülni, ehelyett azt kapom hogy keressek "a kategóriámban" mintha alsóbbrendű lennék.
A nő olyan mint a parkoló.
A normálisak már foglaltak, a többi meg nyomorég vagy fizetős!
És a fullos nő miért érje be a selejttel?
És tanuljátok már meg leírni, egy/egyes egy gy-vel. Annyira kiábrándító, ezt még a harmadikos gyerekek is tudják...
"érjem be a csúnya selejttel"
"és sose mondanék rosszat egy nőre se. Mindig tisztelettel beszélek velük"
Aha.
Inkabb te vagy a felszines. Ha te ronda, csoro pasikent fullos not akarsz, akkor vajon milyen logika alapjan nevezed felszinesnek azt, aki nem jobbat keres, de joval a "szintje" ala sem megy.
Ja, hogy tisztettel beszelsz embertarssiddal, az nem megbecsulendo, hanem alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!