Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek a nők, hogy azért visszautasított mert csak 10 cm magasabb mint én?
Nektek fontos a külvilág, itt leírjátok csomószor, hogy kövér nőt lehet dugni, de csak ha a haverok nem tudnak róla, meg hordjon ribiruhákat, hogy irigykedjenek.
Nekem sem tetszene, ha 10 centivel magasabb lennék a pasinál, mert akkor Peter Dinklage lenne.
És ne mondja itt senki, hogy nekik nem számít a külső, vagy ha a lány 10 kilóval nehezebb lenne nála.
Peter Dinklage nekem pont nagyon tetszik, de szóba sem állna velem, minden csak viszonyítás kérdése.
Mert egyrészt kellemetlen a külvilág felől. Másrészt lehet neki se jó érzés(Jobb érzés, ha a párod magasabb, erősebb). ..Ám ha valami igazán erős lenne köztetek, mindezt felülírná, de valószínűleg itt nincs olyan.
Keress alacsonyabb hölgyeket.
Mert az emberek többsége, a férfiak és nők is egyaránt felszínesek. Te is, én is és az itt hozzászólók többsége is - különbség csak a mértékben van.
A legtöbb embernek a nemétől függetlenül nagyon is fontos, hogy mit gondolnak a párjukról, így a nők nem akarnak maguknál alacsonyabb férfit vagy a férfiak maguknál testesebb nőt, stb.
Nagyon-nagyon kevés ember képes ezeken felülemelkedni, de ha kinyitod a szemedet, akkor láthatsz ilyen ritka párokat is, vannak akiknek más, mélyebb tartalmú szempontok fontosak - de persze, azoknak is meg kell tudnod felelned.
Ilyenekről nincs értelme a másikat győzködni, hogy nem számít a magasság, súly, iskolázottság, egzisztencia, stb, mert ez mindenkinek a saját kizárólagos magánügye és ha neki számít, akkor kevés kivételtől eltekintve úgysem tudod megváltoztatni a véleményét. Neked is megvannak a preferenciáid, igényeid, amikről téged sem tudna lebeszélni egy olyan nő, aki nem felel meg nekik.
Fogadd el, hogy a többségnek ez a legfontosabb szempontok egyike, tartsd tiszteletben a véleményüket, aztán lépj tovább és keress olyan nőt akinek nem ez számít, vannak ha sokkal kevesebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!