Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen volt itt egy kérdésem. Arról szólt, hogy egy kamu facerol, fantázia névvel ráírtam lányokra, ismerkedési szándékkal, (arc és név nélkül) és mind visszautasított. Kb két mondatot nem lehetett velük írni. (? )
A furcsa ebben az, hogy nem is az anonimitás volt a baj, hanem élbből úgy irtak velem, mintha valami gyilkos lennék, “mi jogon írok én rá” stb.
Már vagy 40-50 lányra írtam így rá, 1-2 lányból kitudtam szedni, hogy nekik a benső nem fontos, inkább a külső az ami lényeges náluk.
Az igazi facemen sincs kép kint, mert nem merem vállalni magam. Ha képpel írnék rájuk, máshogy lenne szerintetek?
Lol mit vársz ha még képet sem raksz ki ember...:D Az embereket ha keresik, akár telefonon, akár messengeren, v bármilyen más módon, az első 3 kérdés ami legelőször felötlik bennük, az az hogy: Ki ez? Mit akar? Miért tőlem akarja?
Ha nem raksz ki képet, nem tudják tulajdonképpen rögtön az első kérdésre a választ...
En ezt ertem. Oke.
De esdig mindig igy jott ossze kapcsolatom. Kb 2-3 het intenziv iras utan kuldtem kepet. Na jo...volt, hogy 5-6 nap utan. Es onnan tudtam, hogy ebbol lesz valami, hogy nem hajtogatta azt nekem, hogy “kuldjel mar kepet!!” “Ha nem kuldesz kepet nem irok veled”. Es ezekbol lettek normalis hosszu parkapcsolataim. Mert tudtak varni, inkabb a bensore voltak kivancsiak, irjak magamrol, mit szoktam csinalni stb.
Nem egybol...”kepet”.
Szerintem meg jó dolog, hogy az emberek elővigyázatosak. Senki nem akarja, hogy egy random idegennel (akinek a kinézetét és a nevét sem tudja) való találkozás után vese nélkül ébredjen, vagy ne ébredjen fel egyáltalán.
Az egész egyébként sem fair, hiszen te is a külsejük alapján írtál rájuk (mi más, egy adatlapból nem lehet eldönteni, ki milyen) de felháborodsz, ha nekik is fontos a külső, legalább annyira hogy tudják egyáltalán ki írogat rájuk.
Ez igaz. Igy van. Olyanokra irtam ra akik kulsore nagyon bejottek.
De akkor eddig csak szerencsem volt ezzel a 3-4 lannyal akik kulsore is nagyon bejottek es nem kertek az elso 1-2 napban kepet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!