Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Parom.hu-n vannak kamu profilok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom.hu-n vannak kamu profilok?

Figyelt kérdés
Pár napja rám írt valaki, megnéztem a profilját, akkor még több olvasatlan levele is volt most már csak egy. Az az érdekes, hogy azóta sem vot belépve, akkor hogy olvasott el bármit is? Illetve a profilja nem jelenik meg a keresési találatok között sem.

2018. jún. 17. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mindenhol vannak
2018. jún. 17. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kamu!

Én pont a nemrég szedtem le magamat onnan, mert nekem elég statikus volt az oldal. Aztán másik oldalon már azért jöttek like-ok, meg volt matchem is, meg válaszoltak is. Sokszor nem kell túlbonyolítani a dolgot. :)

Akikre ráírtam és azóta esetleg megnézték, azok is hasonlóan látják, mint Te, hogy kaptak egy üzit, megnézik a tagot, már nem online és valószínűleg van 1-2 olvasatlan levele(m).

2018. jún. 17. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A Párom.hu-n nyüzsögnek a kamuprofilok. A társkereső oldal fórumában az "Üzemeltetés, moderálás" szekcióban van egy "Hogyan lehet feljelenteni a kamu profilokat?" című téma, érdemes beleolvasni. 2018. tavaszán másfél hónap alatt 250 hamis adatlapot leplezett le egyetlen felhasználó. A moderátor alig győzte törölni a sok kamu regisztrációt! :)

[link]

Azóta újra elszaporodtak.

Az ilyen kamuprofilok azért vannak, hogy felkeltsék az új tagok érdeklődését, táplálják bennük a reményt, aktivitásra és persze előfizetésre ösztönözzék őket.

Lehet, hogy látszólag kezdeményezők, rádírnak, fényképet kérnek, de a levelezés a részükről hamar ellaposodik, kitérő, semmitmondó válaszokat adnak. (Valószínűleg sok kamuprofilt ugyanaz az egy-két ember kezel, rossz nyelvek szerint maguk az üzemeltetők... Ki tudja.)

2018. júl. 13. 23:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Elárulod melyik az a másik oldal?

2018. aug. 5. 11:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Én voltam olyan hülye, hogy kipróbáltam az előfizetést. Miután lejárt pont írt egy olyan nő, aki a valóságban észre sem venne. Biztos "véletlen" egybeesés...

2018. aug. 5. 12:01
 6/7 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Mindenhol fordulnak elő kamu profilok.Viszont szerintem manapság a társkeresők 99%-a csak a pénzlehúzásról és a profitról szól,semmi másról...(Nincs is túl sok aktív tag fent semelyiken.)Egyébként valaha én is fent voltam a fentebb említett oldalon.Nos azonkívül,hogy pár nő megnézte az adatlapomat semmi különös nem történt.Mondjuk nem is fizettem elő semmiféle szolgáltatásra soha sem.Lehet ez volt a hiba?Nem bántam meg.Manapság már a társkeresők sem olyanok,mint amilyenek régen voltak.Emlékszem,kb 10 évvel ezelőtt még könnyebben lehetett összehozni randikat.Akkoriban még több társkereső is ingyenes volt,vagy legalábbis sok funkció ingyenesen volt használható rajtuk.Ma már 1-2 dolgot leszámítva lényegében szinte semmit sem tudsz ingyen használni társkeresőkön.Nem írok neveket,mert szinte mindegyik lesilányult gagyi lett...

31/F

2018. dec. 25. 17:31
 7/7 anonim válasza:
100%
Regisztráltam a parom.hu-ra, de nem fizettem be semmit. Majd még aznap kaptam egy üzenetet egy Tünde nevű felhasználótól, hogy szívesen ismerkedne velem. Csakhogy a parom.hu-n nem lehet üzenetet írni és válaszolni sem havidíj befizetése nélkül. Megnéztem ennek a Tündének az adatlapját, és volt feltöltve róla 5 fotó, valamint az adatlapja is teljesen ki volt töltve egy terjedelmesebb bemutatkozó szöveggel. Ezután másnap befizettem egy minimális összeget, és válaszoltam az előbb említett üzenetre. Csakhogy ez a bizonyos Tünde meg sem nézte ezt a válasz üzenetemet (lehet látni, hogy valaki megnézte-e az adott üzenetet az üzenetek között: "Még nem látta"). Azóta már egy hónap eltelt és azóta se nézte meg az üzenetemet, pedig azóta már többször bejelentkezett (ezt is meg lehet nézni). Nyilvánvalóan csak azért írt nekem üzenetet ez a Tünde (vagy akárki is legyen), hogy pénzt fizessek be a parom.hu-ra. Szóval a bizalomkeltő profiloktól érkező üzenetek sem szabad bedőlni, itt is a pénzlehúzás megy. A parom.hu-n amúgy is nagyon kevés aktív (pár napon belül belépett) női profil van, nagyon nem éri meg.
2022. nov. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!