Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom.hu-n vannak kamu profilok?
Nem feltétlen kamu!
Én pont a nemrég szedtem le magamat onnan, mert nekem elég statikus volt az oldal. Aztán másik oldalon már azért jöttek like-ok, meg volt matchem is, meg válaszoltak is. Sokszor nem kell túlbonyolítani a dolgot. :)
Akikre ráírtam és azóta esetleg megnézték, azok is hasonlóan látják, mint Te, hogy kaptak egy üzit, megnézik a tagot, már nem online és valószínűleg van 1-2 olvasatlan levele(m).
A Párom.hu-n nyüzsögnek a kamuprofilok. A társkereső oldal fórumában az "Üzemeltetés, moderálás" szekcióban van egy "Hogyan lehet feljelenteni a kamu profilokat?" című téma, érdemes beleolvasni. 2018. tavaszán másfél hónap alatt 250 hamis adatlapot leplezett le egyetlen felhasználó. A moderátor alig győzte törölni a sok kamu regisztrációt! :)
Azóta újra elszaporodtak.
Az ilyen kamuprofilok azért vannak, hogy felkeltsék az új tagok érdeklődését, táplálják bennük a reményt, aktivitásra és persze előfizetésre ösztönözzék őket.
Lehet, hogy látszólag kezdeményezők, rádírnak, fényképet kérnek, de a levelezés a részükről hamar ellaposodik, kitérő, semmitmondó válaszokat adnak. (Valószínűleg sok kamuprofilt ugyanaz az egy-két ember kezel, rossz nyelvek szerint maguk az üzemeltetők... Ki tudja.)
Elárulod melyik az a másik oldal?
Én voltam olyan hülye, hogy kipróbáltam az előfizetést. Miután lejárt pont írt egy olyan nő, aki a valóságban észre sem venne. Biztos "véletlen" egybeesés...
Mindenhol fordulnak elő kamu profilok.Viszont szerintem manapság a társkeresők 99%-a csak a pénzlehúzásról és a profitról szól,semmi másról...(Nincs is túl sok aktív tag fent semelyiken.)Egyébként valaha én is fent voltam a fentebb említett oldalon.Nos azonkívül,hogy pár nő megnézte az adatlapomat semmi különös nem történt.Mondjuk nem is fizettem elő semmiféle szolgáltatásra soha sem.Lehet ez volt a hiba?Nem bántam meg.Manapság már a társkeresők sem olyanok,mint amilyenek régen voltak.Emlékszem,kb 10 évvel ezelőtt még könnyebben lehetett összehozni randikat.Akkoriban még több társkereső is ingyenes volt,vagy legalábbis sok funkció ingyenesen volt használható rajtuk.Ma már 1-2 dolgot leszámítva lényegében szinte semmit sem tudsz ingyen használni társkeresőkön.Nem írok neveket,mert szinte mindegyik lesilányult gagyi lett...
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!