Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek eggyes nők?
Mindig azt mondják hogy keressek a saját kategóriámban. Megpróbálják rám erőltetni hogy érjem be ilyen rondább, csóró csajokkal. Nem piszok felszínes ez? Hogy ha nem vagyok 190 magas kigyúrt vállalkozó, aki a Mercedes sluszkulcsot pörgeti, akkor ne is álmodozzak fullos nőkről hanem érjem be a csúnya selejttel?
Pedig én tényleg értékes vagyok még ha ez nem is divatos manapság. Nem csaltam meg senkit, és sose mondanék rosszat egy nőre se. Mindig tisztelettel beszélek velük, amit meg kéne becsülni, ehelyett azt kapom hogy keressek "a kategóriámban" mintha alsóbbrendű lennék.
Milyen értékeid vannak? Selejtnek nevezed a neked nem tetsző nőket, aztán meg azt állítod, hogy nem mondasz rosszat egy nőre sem, szerinted ha valakit selejtnek neveznek, az nem rossz, nem bántó, nem sértő? Kicsit ellentmondásban vagy magaddal, nem gondolod?
De lehet, hogy csak provokálni akarod itt a népet, még tart az őszi szünet, hajrá. Inkább gyújts egy gyertyát az elhunyt szeretteidért, úgyis halottak napja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!