Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mihez kezdenétek ha tudnátok hogy soha nem lehet barátnőtök?
Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 16:25
2/11 anonim válasza:
Én tudom, hogy nekem soha nem lehet. Így csak élem az életem.
3/11 anonim válasza:
valami hasznossal foglalkoznek.
6/11 anonim válasza:
Nekem sem lehet soha, így hát élem az életem és saját magamra koncentrálok,ennyi.
27/F
7/11 anonim válasza:
Bankrablás, utazás pia fű, luxusk**úrvák ....amíg van pénz.....aztán puff
8/11 anonim válasza:
Megszegném a szabályt és becsajoznék.. nekem aztán senki meg nem mondja, hogy nem lehet csajom.
Ha meg szarul néznék ki? Akkor legalább adnék magamra mert sok nő felfigyel az igényességre.
9/11 anonim válasza:
Miért nem lehetne, én átérzem ezt az érzést mert eddig nem volt nekem de most is próbálkozok egy csajnál igaz hogy próbál ellökni de küzdeni kell érte. Kérjél segítséget/tanácsot haveroktól. És merj elé állni és azt mondani a csajnak hogy én téged akarlak de azután jön majd a kihívás hogy küzdesz érte.
18/F
10/11 anonim válasza:
Nem érdekelne semmi, kidobnám minden morális korlátom, megtenném a legaberráltabb dolgokat, amiket el tudok képzelni és adrenalinon függnék, amíg bele nem halok valamibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!