Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van az, hogy mivel nincs barátnőm, nem tudok egy lányra se úgy tekinteni mint barát, ezért nincs is lány barátom?
Aki nem szimpatikus lány, annak értelemszerűen nem keresem a társaságát, akik viszont azok, mindig úgy lebegtek a szemem előtt mint akikkel összejöttem volna, persze ez sosem történt meg.
Jelenleg van egy lány, aki bár sokszáz km-re lakik tőlem, megkedveltük egymást. Ha találkozok még vele, meg kell mondanom neki ezt, én nem tudok rá barátként tekinteni ha nem fog történni semmi, nagyon fog fájni újra, de nincs értelme tovább kínoznom magam.
"Ez nem olyan hogy mostantól azt mondom hogy nem így gondolom."
Főleg, hogy nem tanultad meg, hogyan kell. Viszont ez egy elsajátítható képesség. Tudod, a kifinomultabb embereket valójában EZ az, ami megkülönbözteti a kevésbé kifinomultaktól (és nem a színlelés). Hogy ugyan nem 100%-ig, de jelentős mértékben képesek az érzéseiken változtatni. Persze ehhez még akkor is erőfeszítés kell, ha már sok-sok éve gyakorlod a dolgot.
De ugye még véletlenül sem mondtam neked újat ezzel?
"az emberek többségének ez ilyen jól megy"
Én ilyet nem írtam. Úgy látszik, a hormonjaid már a szövegértési képességeidet is torzítják.
Azt írtam, hogy a valóban kifinomult embereket ez különbözteti meg az alacsony szinten lévőktől. Javaslom, nézz utána az "érzelemvezérelt" szó jelentésének. Én ezt a kifejezést pozitív összefüggésben még nem hallottam / olvastam, és tudod, ennek OKA van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!