Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek szép lányok/nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek szép lányok/nők közül is olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint én?

Figyelt kérdés

28/F

Nekem sajnos elég speciális a látásmódom, talán régimódi, talán kelet-ázsiai, de világ életemben csak egyetlen párt szerettem volna találni magamnak, akivel örökre együtt maradok. Nem voltak tinédzser koromban sem olyan fétiseim, hogy jajj, össze kell szednem mindenféle csajokat, akik vagy megmaradnak vagy nem, és jól kiélem magam, meg ilyenek. Én úgy voltam vele már akkor is, hogy ha találok magamnak egy normális lányt, akkor vele először összebarátkozom hogy jól megismerjem, majd ha minden stimmel, néhány év ismeretség után összejöhetünk, és együtt maradunk hűségben életünk végéig. Ismerem magam, és én nagyon ragaszkodó típus vagyok. Mindenem mellett kitartok. A házam mellett, a városom mellett, az országom mellett, a barátaim, a munkahelyem, a kocsim mellett a végsőkig. Ha nem csalna meg az aktuális párom, soha nem szakítanék vele, még akkor sem, ha elhidegülünk, mert ilyen típus vagyok. Aztán az évek elteltek, és én soha nem találtam magamnak egy olyan szép lányt se, aki úgy gondolkodna, mint én. A legtöbbjük összejött már korábban is mindenféle srácokkal. Nekem olyan kellett volna, akinek én vagyok az első és utolsó, és aki nekem is az első és utolsó. Persze, ehhez évek ismeretsége és barátsága kell, és ezért nehéz, ezért is nem jött soha össze. Most már túl idős vagyok, úgyhogy szinte teljesen feladtam az egészet. Ilyen korban olyan szép lányt találni, aki még soha nem volt együtt mással, gyakorlatilag lehetetlen. De mégis nyugtat az a gondolat, hogy 7 milliárd emberből, ahányan most élünk, a nagy számok törvénye alapján BIZTOSAN van valahol, a világ valamely távoli zugában egy olyan nő, aki pontosan ugyan úgy gondolkodik mint én, és ugyan olyan életet élt le eddig nőként, mint én férfiként. Még ha soha nem is fogjuk egymást megtalálni, akkor is megnyugtat belegondolni, hogy valahol biztos létezik, és talán ő is éppen énrám gondol. Nektek mi a véleményetek erről a felfogásról? Minden ismerősöm megvet emiatt a tulajdonságom miatt, de én sajnos változni már nem tudok, és nem is akarok. Vannak akik még így gondolkodnak? Vannak olyan szép nők, akik mondjuk 20 fölött találták meg az első, és egyetlen férfit az életükben, és azóta is együtt vannak? Van még számomra szikrányi remény is?

2018. okt. 15. 20:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

Azért válaszoltam ezt, mert én tényszerűen válaszolok. Nem ígérgetek semmit, mert nem vagyok kampányoló politikus. Mondhatnám, hogy örökké a kedvébe járnék a leendő szerelmemnek, és kedves lennék hozzá, figyelmes, meg hasonlók, de nem mondom. Ahogy hozná a helyzet, úgy hozná.

Visszatérve az emberiségre: Ez pont hogy nem csőlátás. Ezen a témán én több száz órát gondolkodtam már. És aki ennyit filozofál az életen, azok mind rájönnek a végén arra, hogy nem létezik jó és rossz. Vagy ha úgy tetszik, minden jó is, és rossz is egyszerre. Ha én egyedül maradok, és nem lesz gyerekem, akkor az jó abból a szempontból, hogy az amúgy is messze túlnépesedett emberiség nem lesz még népesebb, viszont rossz abból a szempontból, hogy nem örökítem tovább a génjeimet, mint ahogy tenné ezt minden élőlény ösztönösen. Meg tudom, Európa, és a fehér emberiség fogy, a fejletlenebb népek szaporodnak. Ebből katasztrófa lesz a jövőben, de lehet, hogy nem is lesz katasztrófa, csak természetes szelekció, hogy a többi faj is visszafoglalhassa magának a földet. Az evolúció okos. Mikor a második világháborúban rengeteg férfi meghalt, és túlsúlyba került a nők száma, akkor sokkal több fiú gyerek született pár évig, mint lány. Miért? Honnan tudta a természet, hogy fiúknak kell születni? Honnan tudták a petesejtek, hogy fiúkat kell nemzeni? Senki nem tudja, de még is így történt, és pár évtized múltán már stabilizálódott a helyzet. A világnak van egy olyan rendje, amit nem tudunk megfejteni. Egyre több aszexuális ember születik, és a technika fejlődése rányomja a bélyegét az új párkapcsolatok kialakulására. Lehet, én is azért gondolkozok ilyen egyedien, mert nem kéne már tovább szaporodnunk, és én se fogok már. Semmit nem tudhatunk biztosan, csak találgathatunk.

2018. okt. 15. 23:00
 52/62 anonim ***** válasza:
78%
A kérdező vagy troll, akkor nem kell adni alá a lovat, vagy mentálisan nem teljesen ép, akkor meg egyrészt hiába győzködik egészséges emberek, hogy ne legyen már süsü, másrészt viseltessünk iránta kímélettel és tapintattal.
2018. okt. 15. 23:33
 53/62 anonim ***** válasza:
4%

Jaja, amúgy ugyan ilyen trollok voltak a nagy feltalálók is. Teljesen nagy baromságokon merengett Galilei, vagy Einstein. Lökték a hülyeséget, és senki nem hitt nekik. Különc barmok voltak, akik végül semmit nem alakítottak a világon, igaz e?

Az ilyen különc fazonok hoznak mindig nagy változást a világra, de amíg ezt meg nem teszik, simán csak idiótának, mentálisan sérülteknek vannak elkönyvelve.

2018. okt. 16. 04:32
 54/62 anonim ***** válasza:
4%
A legtöbb ember egyszerűen fél, vagy lusta gondolkodni. Éli a sablonos életét, magára húzza a társadalomtól elvárt egyen-ködmönt. Viszont ha mások másként látják a világot, azt azonnal elítélik. Saját világképet nem tudnak alkotni, másét leszólni viszont a legkönyebb. Én szívesen beszélgetnék privátba a kérdezővel, mert elég érdekes dolgokat mondott itt, és vannak dolgok amiben egyetértek. Írtam is egy levelet a világmindenséggel kapcsolatban.
2018. okt. 16. 04:36
 55/62 anonim ***** válasza:
28%

"A boldogságot feláldozom a becsület oltárán. És amúgy félek is attól a szituációtól, amit felvázoltál. Ezért legalább abban is marad némi pozitívum, ha egyedül maradok: hogy az soha nem történhet meg."

Ezzel pont olyan lennél, mint az egyszeri társfüggő emberek. Ne akard az ő életüket élni.

Nekem mondjuk tetszik, hogy szeretsz gondolkodni, láthatóan igényed van arra, hogy megértsd a körülötted élő világot.

A hosszútávú párkapcsolatok működéséről viszont még csak elképzeléseid vannak. Ez nem baj, mert senki se szakértőként kezdi. Viszont ha találsz magadnak párt, a saját érdeketekben tanácsolom, hogy legyél rugalmasabb. De majd meglátod, ha benne leszel. Emberi kapcsolatok esetén mindig a szívre érdemes hallgatni, az egóra sosem.

2018. okt. 16. 08:08
 56/62 anonim ***** válasza:
29%
Szánalom vagy kérdező.
2018. okt. 16. 12:30
 57/62 anonim ***** válasza:
37%
Tök jó amikor lepontoznak, meg ennyivel lerendezik a kérdezőt, hogy "szánalom vagy", de megcáfolni, vagy vitába szállni az elmélettel már nem tudnak...
2018. okt. 16. 12:52
 58/62 anonim ***** válasza:
84%
# 57: Az egész elmélet kuka, úgy ahogy van, többen is leírták hogy miért. Felesleges egyes pontjaival vitába szállni, de ha neked tetszik, ám legyen.
2018. okt. 16. 13:35
 59/62 anonim ***** válasza:

Sokmindennel egyetértek. Én nő vagyok és eddig az összes párkapcsolatom évek óta tartó ismeretség, barátság után alakult. De ez sem biztosíték mindenre: volt egy exem, akit már 2 éve 3 éve ismertem, mielőtt összejöttünk, szinte naponta, hetente beszélgettünk. Aztán még 3 évig együtt voltunk, mint pár. Viszont mégis szakítottunk, mert ennyi idő után kiderült, hogy nem passzolunk igazán és az utolsó fél évünk együtt inkább csak szenvedés volt.

A mostani párommal is évek óta barátok voltunk, már 2 éve együtt vagyunk, és remélem így is marad.

A párkeresést javaslom pl. valami hobbitevékenység, vagy hobbihoz köthető baráti társaságban. Így könnyű barátkozni, mert van közös téma, ami szerettek és ha igényes hobbiról van szó, akkor talán kevesebb eséllyel botlasz idiótákba.

2018. okt. 16. 16:00
 60/62 anonim ***** válasza:
100%

"nyilván nem volt egy kapcsolatom se. Ha lett volna, akkor az még most is tartana. "

Aha. Velem sem szakítottak eddig kétszer, pedig szerelmes és hűséges voltam... Nem tudod ráerőltetni egy másik emberre az akaratodat.

2018. okt. 16. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!