Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek szép lányok/nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek szép lányok/nők közül is olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint én?

Figyelt kérdés

28/F

Nekem sajnos elég speciális a látásmódom, talán régimódi, talán kelet-ázsiai, de világ életemben csak egyetlen párt szerettem volna találni magamnak, akivel örökre együtt maradok. Nem voltak tinédzser koromban sem olyan fétiseim, hogy jajj, össze kell szednem mindenféle csajokat, akik vagy megmaradnak vagy nem, és jól kiélem magam, meg ilyenek. Én úgy voltam vele már akkor is, hogy ha találok magamnak egy normális lányt, akkor vele először összebarátkozom hogy jól megismerjem, majd ha minden stimmel, néhány év ismeretség után összejöhetünk, és együtt maradunk hűségben életünk végéig. Ismerem magam, és én nagyon ragaszkodó típus vagyok. Mindenem mellett kitartok. A házam mellett, a városom mellett, az országom mellett, a barátaim, a munkahelyem, a kocsim mellett a végsőkig. Ha nem csalna meg az aktuális párom, soha nem szakítanék vele, még akkor sem, ha elhidegülünk, mert ilyen típus vagyok. Aztán az évek elteltek, és én soha nem találtam magamnak egy olyan szép lányt se, aki úgy gondolkodna, mint én. A legtöbbjük összejött már korábban is mindenféle srácokkal. Nekem olyan kellett volna, akinek én vagyok az első és utolsó, és aki nekem is az első és utolsó. Persze, ehhez évek ismeretsége és barátsága kell, és ezért nehéz, ezért is nem jött soha össze. Most már túl idős vagyok, úgyhogy szinte teljesen feladtam az egészet. Ilyen korban olyan szép lányt találni, aki még soha nem volt együtt mással, gyakorlatilag lehetetlen. De mégis nyugtat az a gondolat, hogy 7 milliárd emberből, ahányan most élünk, a nagy számok törvénye alapján BIZTOSAN van valahol, a világ valamely távoli zugában egy olyan nő, aki pontosan ugyan úgy gondolkodik mint én, és ugyan olyan életet élt le eddig nőként, mint én férfiként. Még ha soha nem is fogjuk egymást megtalálni, akkor is megnyugtat belegondolni, hogy valahol biztos létezik, és talán ő is éppen énrám gondol. Nektek mi a véleményetek erről a felfogásról? Minden ismerősöm megvet emiatt a tulajdonságom miatt, de én sajnos változni már nem tudok, és nem is akarok. Vannak akik még így gondolkodnak? Vannak olyan szép nők, akik mondjuk 20 fölött találták meg az első, és egyetlen férfit az életükben, és azóta is együtt vannak? Van még számomra szikrányi remény is?

2018. okt. 15. 20:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
24-es, nyilván nem volt egy kapcsolatom se. Ha lett volna, akkor az még most is tartana. Én nem vagyok szemforgató, hogy amit mástól elvárok, azt én magam nem teljesítem. De ha arra akartál célozni, hogy amíg nem volt komoly kapcsolatom, akkor honnan tudhatom, hogy tényleg hűséges lennék e, arra a válaszom: Én az egyedülléthez is hűséges tudok lenni. Nem csalom meg az egyedüllétet sem, mert hátha találok egy olyan lányt (amit valószínűleg úgyse fogok) akinek ez fontos szempont. És bármennyire sincs rá már sok esély, én akkor is hűséges maradok a soha el nem jövőbeli leendő párkapcsolatomhoz. Valószínűleg a sírig.
2018. okt. 15. 21:50
 32/62 anonim ***** válasza:
87%

"Én az egyedülléthez is hűséges tudok lenni"

Szóval hűséges vagy az egyedülléthez egészen addig, amíg nem jön olyan lány, aki neked megfelel. Hoppá, szóval a hűség mégsem tart örökké? Csak ameddig neked kényelmes? És mi van, ha a szép szűzlány 3 év után házisárkánnyá változik, minden nap veszekszik veled, elhanyagolja magát, nem végez házimunkát, nem dolgozik, mert te úgysem hagyod el? Eltartod életed végéig a lusta, veszekedős, elhízott, büdös nőt?

2018. okt. 15. 21:55
 33/62 A kérdező kommentje:
Hát, ha ez előfordulna, akkor belátnám, hogy tévedtem. Megbánnám a dolgot, és undorodva bár, de továbbra is hűségesen leélném a hátralévő gyötrelmes életemet vele együtt, aminél amúgy a jelenlegi egyedüllétem is jobb. Tudom, furcsán hangzik, de én szavatartó ember vagyok. A boldogságot feláldozom a becsület oltárán. És amúgy félek is attól a szituációtól, amit felvázoltál. Ezért legalább abban is marad némi pozitívum, ha egyedül maradok: hogy az soha nem történhet meg.
2018. okt. 15. 22:00
 34/62 anonim ***** válasza:
75%

Édes fasssszom... Kiégtem rajtad Kérdező...

Egyetlen kapcsolatod sem volt 28 évesen, az elmondásod alapján szűz is vagy - gondolom - de te nem csalod meg az egyedüllétet. Oké, ezt jól teszed, SOHA ne is csald meg. ;) Mert ilyen kisiklott felfogással menekülni fognak tőled. Bocsáss meg, de te nem régi módi vagy régi felfogású, nem japán vagy Ázsiai gondolkodású vagy, hanem csak egy önző, a saját biztonságát előtérbe helyező idióta. :D Tudod, Te egy nőnek sem fogod megmondani hogy mit csináljon meg mit nem, eleve hátrányból indulsz ezzel hogy 0 kapcsolattal a hátad mögött ilyen fhaszságokat beszélsz. Meg micsoda ökörség hogy szerinted az probléma hogy az emberek a boldogságot hajkurásszák? Szerinted mi a mendergős francért élünk????? Miért??? Azért hogy a __HŰSÉG__ meg ne legyen sértve vagy hogy a te egódnak ne ártson senki? Nagyon önző vagy haver, nagyon. És tudod az a gáz, hogy érzésem szerint ez a kérdés nem kamu, pedig bár az volna... Mert ez még Balázskánál is gázabb...

2018. okt. 15. 22:02
 35/62 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, és mi lenne, ha nem házisárkánnyá válna a nő akármennyi idő után, hanem simán csak otthagyna téged?
2018. okt. 15. 22:07
 36/62 anonim ***** válasza:
64%
Nekem egy kérdésem lenne: Lonely_Wanderer a nickneved? :D
2018. okt. 15. 22:08
 37/62 A kérdező kommentje:
Ohh, de sokszor találkoztám már az ilyen jellegű véleményekkel élőben is, megszoktam már :) Te, és a többi ilyen ember soha nem fogjátok megérteni a látásmódomat. Sokkal több rétegű vagyok annál, mint amit egyáltalán le tudnék írni, vagy amit az emberek ebből fel tudnak fogni. Ezt elfogadtam már, meg se próbálom elmagyarázni másoknak, mert lehetetlen. Viszont senkinek nincs joga ahhoz, most másokat negatívan besoroljunk. Mivel egyikünk se értheti, mi az élet értelme, mi az egész létezésünknek az értelme, így azt sem tudhatjuk, mi helyes, és mi nem az.
2018. okt. 15. 22:09
 38/62 A kérdező kommentje:
35-ös, hát nyilván azért akarnék több évig ismerkedni az adott nővel, hogy kiismerjem annyira, hogy ez ne történhessen meg. Nem úgy kerestem soha sem párt, hogy "szűz vagy? akkor gyere gyorsan!" Több évnyi ismertség, és tapasztalat úgy gondolom, elég lenne. Ha meg mégsem, akkor az ellen nem tudok tenni... Az életben vannak olyan dolgok, amit felett nincs uralmunk...
2018. okt. 15. 22:12
 39/62 anonim ***** válasza:
53%

"Viszont senkinek nincs joga ahhoz, most másokat negatívan besoroljunk."

Ja, azt hittem, hogy véleménynyilvánítási szabadság van, ezek szerint tévedtem.

2018. okt. 15. 22:12
 40/62 anonim ***** válasza:

"hát nyilván azért akarnék több évig ismerkedni az adott nővel, hogy kiismerjem annyira, hogy ez ne történhessen meg."

Öööö... és addig egyébként mivel tartanád fönn az érdeklődését magad iránt?

2018. okt. 15. 22:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!