Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek szép lányok/nők közül is olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint én?
28/F
Nekem sajnos elég speciális a látásmódom, talán régimódi, talán kelet-ázsiai, de világ életemben csak egyetlen párt szerettem volna találni magamnak, akivel örökre együtt maradok. Nem voltak tinédzser koromban sem olyan fétiseim, hogy jajj, össze kell szednem mindenféle csajokat, akik vagy megmaradnak vagy nem, és jól kiélem magam, meg ilyenek. Én úgy voltam vele már akkor is, hogy ha találok magamnak egy normális lányt, akkor vele először összebarátkozom hogy jól megismerjem, majd ha minden stimmel, néhány év ismeretség után összejöhetünk, és együtt maradunk hűségben életünk végéig. Ismerem magam, és én nagyon ragaszkodó típus vagyok. Mindenem mellett kitartok. A házam mellett, a városom mellett, az országom mellett, a barátaim, a munkahelyem, a kocsim mellett a végsőkig. Ha nem csalna meg az aktuális párom, soha nem szakítanék vele, még akkor sem, ha elhidegülünk, mert ilyen típus vagyok. Aztán az évek elteltek, és én soha nem találtam magamnak egy olyan szép lányt se, aki úgy gondolkodna, mint én. A legtöbbjük összejött már korábban is mindenféle srácokkal. Nekem olyan kellett volna, akinek én vagyok az első és utolsó, és aki nekem is az első és utolsó. Persze, ehhez évek ismeretsége és barátsága kell, és ezért nehéz, ezért is nem jött soha össze. Most már túl idős vagyok, úgyhogy szinte teljesen feladtam az egészet. Ilyen korban olyan szép lányt találni, aki még soha nem volt együtt mással, gyakorlatilag lehetetlen. De mégis nyugtat az a gondolat, hogy 7 milliárd emberből, ahányan most élünk, a nagy számok törvénye alapján BIZTOSAN van valahol, a világ valamely távoli zugában egy olyan nő, aki pontosan ugyan úgy gondolkodik mint én, és ugyan olyan életet élt le eddig nőként, mint én férfiként. Még ha soha nem is fogjuk egymást megtalálni, akkor is megnyugtat belegondolni, hogy valahol biztos létezik, és talán ő is éppen énrám gondol. Nektek mi a véleményetek erről a felfogásról? Minden ismerősöm megvet emiatt a tulajdonságom miatt, de én sajnos változni már nem tudok, és nem is akarok. Vannak akik még így gondolkodnak? Vannak olyan szép nők, akik mondjuk 20 fölött találták meg az első, és egyetlen férfit az életükben, és azóta is együtt vannak? Van még számomra szikrányi remény is?
"Mit jelentene ez a kapcsolat számára?"
Nem ez volt a kérdésem, hanem az, hogy MITŐL ÉREZNÉ JÓL MAGÁT a veled való kapcsolatban.
Azert nem ertek veled egyet, mert ha a huseg a legfontosabb, az szamomra annyit tesz, hogy egy sirig tarto biztositekot akarsz kicsikarni.
A masik dolog meg az, hogy ezekkel az elvarasokkal lehet, sot nagy valoszinuseggel elszalasztod azt a lanyt aki esetleg tenyleg neked valo lenne, de nem szuz mar.
Hogy pozitivumot is mondjak. Volt egy kollegam. Mondjuk o vallasos. Mar koran elhatarozta, hogy o kivarja az igazit, addig nem randizik, nem fekszik ossze senkivel, amig tenyleg ugy nem erez a lany irant.
8 evig vart es ot is mindenki lenezte.
De a vegen megtalalta a leanyzot.
Es ok az egyetlen par, akik tenyleg szerelmesek egymasba meg most mar asszem 10 ev lesz. De meg mindig langol a dolog erezhetoen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!