Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a tetvedék világban miért nem lehet bárkinek barátnője?
Akkor miért nem mentél fizetőshöz? Sok olyan van, aki nem csak szétteszi a lábait, hanem fontos neki, hogy az ügyfelei visszajárjanak és ezért több mindent is megtesz (pl. gyengéd hozzájuk, beszélget velük, szűz fiukat tanít, stb.)
Rengeteg fiú/férfi csinálja, csinálta. Megszűnne a frusztrációd amiatt, hogy még szűz vagy. Megszűnne nálad a szex misztifikálása. Tapasztalatot szereznél. Nem lenne furcsa egy nővel lenni. Nem lenne idegen egy nő érintése.
Rengeteg előnye van, igaz hátránya is. De még mindig jobb így, mint szüzen, frusztráltan, sóvárogva, depisen élni.
Persze majd jönnek a gyakoris erkölcscsőszök, akik majd lepontoznak...
Ez az egzisztenciális válság miért van a férfiakban, amikor prostizásra kerül a sor. Fizetsz, dugtok, ennyi, egy szolgáltatás, mint a fodrász. Ezt is a társadalom, legfőképpen a nők a saját belső frusztrációik miatt verték bele a férfiakba, hogy nyomorék, aki ilyen nőkhöz jár.
Vizsgáljuk meg mi lehet ennek a belső frusztrációnak az oka: mi van, ha minden pasi prostizik, rám ki fog nyomulni? mi van, ha én nem vagyok olyan ügyes, mint egy prosti? mi van, ha nincs olyan testem, nem vagyok olyan szép?
Prostiznak a bankelnököktől elkezdve a focistákon át a politikusig, IT menedzserekig mindenki, szarni rá kit mit gondol, nem kell senkinek semmit az orrára kötni. Mi közük van hozzá. Menj és dugjál, ennyi.
Tesó.. annak lehet nője aki feltud mutatni valamit ! Pl sok pénz, ritka tehetség valamiben , jó kűlső stb
Aki frusztrált és ronda, annak nem jut csaj! Maximum hasonló , szinten előnytelen külsejű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!