Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éveskorig "normális"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éveskorig "normális" dolog az, hogy nem volt valakinek barátnője?

Figyelt kérdés
Én 21 évesen szerintem nagyon el vagyok késve, próbálok változtatni, de nem találok sajnos barátnőt.
2018. okt. 13. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
31 vagyok és ugyanígy érzem. A 31 már tényleg elkésett, tudom... de ez van.
2018. okt. 13. 10:12
 2/10 anonim ***** válasza:
24 vagyok és nekem se volt még soha barátnőm peddig nem vagyok csúnya... magas is vagyok... kedves is szerintem...
2018. okt. 13. 10:26
 3/10 anonim ***** válasza:
20 felett “elkésett “. De inkább magad döntsd el számodra mennyire késői vagy sem ! Lehet te 25 évesen leszel kész rá!
2018. okt. 13. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem 25.
2018. okt. 13. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is 21 éves koromig nem volt és néha már az öngyilkosságon gondolkoztam és sok estén sírtam magamban, hogy engem egy nő sem szeret.

Az ember már kb 14 éves korától vágyik szerelemre, intimitásra, szexre és onnantól kezdve érdemes számolni az éveket, hogy hány évig nem volt semmi. Én 21 éves koromra bele voltam már betegedve, más nem tudom hogy bírja 25 vagy 30 évesen még.

24/F

2018. okt. 13. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen szerintem meg normalis. Direkt nem mondok felso hatart, mert nem akarok nyomasztani senkit, a lenyeg, hogy a te korodban ez meg nem kirivo vagy baljoslatu. Legyel sokat emberek kozott, ha hazibuliba hivnak ne mondj nemet, ismerj meg uj embereket es nem lesz baj. :) A legtobb ember valamilyen kozossegen belul talalja meg a parjat, nem egy random buszmegalloban vagy vadidegenek kozott, hasznald te is a kapcsolati halodat!
2018. okt. 13. 12:06
 7/10 anonim válasza:

Szerintem manapság semmi nem gáz.

Az emberek túlzottan leterheltek lettek és jobban magukba zárkóznak, mint a korábbi korokban valaha. A tartós kapcsolatokból is kevesebb lett. Az emberek is nehezebben nyílnak meg egymás előtt. A körülmények is hozzák úgy, hogy sokan nem találnak párt.

2018. okt. 13. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Normális egy relatív fogalom, ami mindenkinek más jelent, de kb 18 éves korig egészséges szerintem.

Legalább is én 18 éves korom körül kezdtem el teljesen belebetegedni abba, hogy nem tudtam kiélni a szexuális vágyaimat. Még azóta se sikerült, és mindenféle betegségem van, tele vagyok elfojtott érzelmekkel. Egy roncs vagyok.

2018. okt. 13. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen -párkapcsolati téren levegőnek nézett -emberek vagy bediliznek vagy pont ellenkezőleg: mentálisan erősek lesznek. Az ilyen szerencsétlen emberek hozzászoktak ahhoz hogy az élet kegyetlen műfaj és szert tesznek némi immunitásra. De aki csettintésre becsajozik az egyéb problémák esetén már olyasmiért öngyilkosságba menekül amire én még csak káromkodással reagálok. Előbbiekből kiderül hogy én se vagyok a lányok kedvence de a mellékhatások okán egyre kevésbé tartom magam szerencsétlennek
2018. okt. 13. 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 30 éves fejjel talán az öngyilkosság lenne a legjobb megoldás. Nem lesz már nő a büdös életben, aki összejönne velem.
2018. okt. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!