Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az hogy ha nem akarok együtt járni egy homofób, idegengyűlölő férfival?
Jó, hát attól függ mit értesz alatta.
Manapság bárkire ráfogják ezeket.
Az én párom is homófóbiás, én meg nem. De közöttünk ez nem konfliktus forrás, mert pl ő nem hangoztatja úton útfélen, ritkán kerül szóba. Mi heteró ár vagyunk, és engem nagyon szeret, tisztel.
Szóval azért mert ebben eltérő az elfogadásunk még harmónikusan működik a kapcsolatunk.
Ha te nem úgy gondolod, akkor normális persze. Egyébként meg baromság, ugyan az, mintha valaki a bunkókat, pacalt, prostituáltakat, kövérek, soványakat nem bírja és ezt mondja is. Mindenkinek van valami/valaki, akkit/amit ki nem állhat.
32/f
"Aki azt mondja hogy utálja a homoszexuálisokat az mi lenne?"
Nem homofób. A fóbia irracionális félelmet jelent. Ő meg csak utálja őket.
"A fóbia irracionális félelmet jelent. Ő meg csak utálja őket."
A gyűlölet táptalaja, a félelem.
Aki gyűlöl, az fél. Ahogy Gandhi is nagyszerűen megfogalmazta: „Az ellenség a félelem. Azt hisszük, hogy a gyűlölet, de a félelem az.”
Kérdező, igen teljesen normális. Én se jönnék össze ilyen férfival. És igenis lényeges dolog, hogy a másik félnek mi a véleménye erről. Mivel gondoljunk bele, mi lesz ha születik egy közös gyermek és egyszer csak azzal állít elétek, hogy "meleg vagyok". És ekkor jön majd elő ez a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!