Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kilátásaim lehetnek ha nem akarok gyereket sem családot de társat igen?
Igaza van az első válaszolónak nagyon jó
Nő vagyok de én sem szeretnék gyereket és családot.
Férfiként szerintem nehezebb olyan nőt találni aki nem szeretné ezeket mint fordítva.
Nem lehetetlen ilyen társat találni.
A tàrsad a csalàdod, ha talàlsz olyat akivel le akarod élni az életed és ez kölcsönös érzelmeken alapul.
Simàn lehet esélyed olyat talàlni akinek te vagy a lényeg, nem az, hogy mindenàron szaporodjon.
Èn is talàltam olyan férfit akinek èn vagyok a fontosabb. Én Sosem akartam igazàn gyereket, mégis velem van és szeretjük egymàst a férjemmel 8 éve. Aki valóban szeret annak a kapcsolat, a pàrja fontosabb, ha vàlasztani kell.
7. Idióta àltalànosítàs. Aki nem szeretne gyereket, többnyire nem ezért nem akar. Egyszerűen nem vàgynak rà mert boldogok úgy ahogy élnek.
Èn sem akarok, mégsem cserélgetem a pasikat. 8 éve egy férfi van az életemben, pont nem azért hàzasodtunk össze hogy aztàn vàlàssal bajlódva cserélgessem màsokra őt. Nincs rà okom, tökéletesen összeillünk. Gyereket nem tervezünk, mert az életünk így tökéletes ahogy van, kettesben, illetve hàrmasban egy kutyussal, kötetlenül, szabadon, plusz hatalmas hosszútàvú anyagi teher( gyerek) nélkül. Egy életünk van, élvezni akarjuk, nem alàrendelni mininum 18 évre valaki màsnak Pl egy csecsemőnek, szaros pelenkàknak, aki mellett nincs ideje az embernek rendesen magàra, a pàrjàra, dackorszakos kisgyereknek, làzadó kamasznak stb. Nem mindenki vàgyik erre. . Nem mindenki akar beàllni a sorba és a tàrsadalmi elvàràsok szerint élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!