Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyissak egy buliban ha fel akarok szedni egy lányt?
Komoly kapcsolatot keresek most már, 24F vagyok. Nősülés és gyerekek a fő céljaim! Régóta nincs senkim és nagyon rosszul tudok ismerkedni. Voltak barátnőim de kb mindig ők kezdeményeztek. Minden haveromnak van barátnője, csak nekem nincs senkim, így már haverokkal is nehéz ismerkedni.
Külsőm szerintem nem gáz, de nem is extra, humorom is jó de nem tudom érvényesíteni mert leblokkolok mindig, később már jól menne minden ha összejönnék valakivel mert volt már barátnőm több is és a kezdeti nehézségek után minden zsír volt.
De ismerkedni nem tudok, nagyon nehezemre esik leszólítani egy lányt félve az elutasítástól és beszélni se tudok mert olyankor semmi nem jut eszembe csak az hogy szia. Most hétvégén lesz a közelembe egy szingli buli és megpróbálnám hátha...kicsit hangos a hely nehéz beszélni az miatt is. Sablont szöveget nem szeretnék de valami indító szöveg nagyon jó lenne hogy belendüljek.
Hol találom meg?
Mondjuk én falun élek(6000 lakos) itt buli is csak nagyon ritkán van. Szerintem ez miatt más a buliban lévők összetétele, normális lányok is lesznek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!