Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat akarok egy kapcsolatban?
22 éves nő vagyok. Volt egy 2éves kapcsolatom.
Sosem kértem tőle egy centet sem, csak fogamzásgátlóra. Azt is úgy, hogy egyik hónapban ő, másikban én. Viszont nem főzök. Egész napjaimat végig dolgozom, mert szeretem saját magamat eltartani. Nem engedtem a páromnak, hogy fizessen a lakásba. (Az én lakásomba laktunk)
Én csak annyit akartam tőle, hogy esténként bújjunk össze, szexeljünk. Napi 1x akartam. Ő inkább elhagyott, mert neki ez sok. Tényleg ennyire azt várják el a férfiak, hogy a nő főzzön inkább otthon?
Kellett valami alibi neki. Az hogy szeretnél egy kapcsolatban szexelni már hogy lenne nagy elvárás? Ha pedig annyira hiányzott volna neki a főtt kaja ő is tudott volna főzni, főleg, hogy a lakásba nem adott bele. Nehogy azt hidd, hogy sokat vártál.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!