Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket/lányokat zavarja az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket/lányokat zavarja az, hogy ha egy fiúnak/férfinek nem volt korábban barátnője?

Figyelt kérdés

Ha összejönnétek egy 20 - 25 év közötti férfivel akkor zavarna az titeket hogy nem volt még barátnője?

Ha kérhetem leírod a korodat is légyszíves?

2018. szept. 20. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen összejöttek egy 20 éves sráccal akinek nem volt előttem senkije. Nem zavart.
2018. szept. 20. 11:51
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Ez a kérdés engem is érdekelne..

Volt már rá példa, hogy valahol olvastam indoklásként, hogy "A párkapcsolatokhoz tapasztalat kell és mivel az adott férfinak nincs, ezért ez kizáró ok, mivel nem ő akarja tanítgatni.".

Erről inkább nem szeretnék véleményt mondani, de az biztos, hogy a tapasztalatlanságtól semmivel nem jobb az, ha van tapasztalatod, de tele vagy rosszabbnál rosszabb élményekkel.

2018. szept. 20. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavart régebben, volt is olyan barátom, akinek én voltam az első. Az lett a kapcsolat vége, hogy szépen felépítette mellettem (ill. belőlem, mert nekem le tudta törni az akkori labilis önbizalmam úgy, hogy észre se vettem) az önbizalmát, kikupálta magát, majd fogta magát és megcsalt több lánnynal is. Amikor lebukott, akkor meg azzal jött, hogy de hát ez neki jár, hiszen előttem senkinek nem kellett, most meg végre észreveszik a nők.. Aztán még csodálkozott, amikor válaszul kidobtam. Most így harmicas fejjel (ha ismerkednék) már eléggé furcsállnám, hogy a korosztályomban valaki még szűz, 20-25 évesen még nem furcsa számomra, 35-40 évesen már az.
2018. szept. 20. 12:07
 4/13 anonim ***** válasza:

így jöttem össze 23évesen az exemmel (21). Nem bánta, legalább teljesen magáénak tudott vagy hasonlok és sajnálta h neki nem én voltam az első.

Aztán ahogy kezdtek a dolgok elbaszódni és veszekedtünk kiabált stb már azt vágta a fejemhez h nem is csoda h nem volt elöttem barátnőd ha ilyen meg olyan vagy meg hasonlok (miközben teljesen más indok de ez mind1 is). Mint ha az olyan nagy dolog lenne ha valakinek volt több kapcsolata is, és mintha ettől kevesebb lennék... Miközben csak ő volt az őrült, tipikus az akinek elönti a szar az agyát és összevissza fröcsög és mindenkit csak bánt leszúr. Szoval csak lány kérdés higy ki milyen, lesz akit nem érdekel lesz aki nem bánja és lesz aki le fog nézni miatta.

Sok sikert barátom, sok szerencsét h ne olyat fogj ki mint én. F/25

2018. szept. 20. 12:10
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
Volt már pár kapcsolata, azt sugallja nekem, nem tud kapcsolatban élni.
2018. szept. 20. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

2 exemnek is én voltam az első barátnője (mindkettő 20 fölött volt, mikor összejöttünk)

Nálam inkább pozitívum volt.

2018. szept. 20. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. 31 vagyok, de soha nem zavart. A tanítgatástól meg agyfaszt kapok, mármint aki ezt hozza fel. "Nézd, kuki. És nézd, punci. Beleillik." Mert kb minden más tanítás ezen felül már egyéni preferencia, amit 100 másik lány sem mutathatott meg neki.
2018. szept. 20. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Előnye, hogy nincsennek múltbéli sérelmei amiket te is megtapasztalsz.

Hátrány, hogy rájöhet nem egy p.ncit akar kipróbálni élete végéig.

2018. szept. 20. 13:45
 9/13 anonim ***** válasza:

20-25, ok

És 32 évesen? :(

32/F

2018. szept. 20. 13:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A férjemnek nem volt előttem semmilyen kapcsolata. Nem zavar. Sokkal jobb mintha àtment volna egy fél vàrosnyi csajon.

20-màr majdnem 21 éves volt mikor összejöttünk, én akkor 24. 1,5 évre rà 25-22 évesen össze is hàzasodtunk. 8,5 éve vagyunk együtt:)

32/N, 29/ F

2018. szept. 20. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!