Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket/lányokat zavarja az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket/lányokat zavarja az, hogy ha egy fiúnak/férfinek nem volt korábban barátnője?

Figyelt kérdés

Ha összejönnétek egy 20 - 25 év közötti férfivel akkor zavarna az titeket hogy nem volt még barátnője?

Ha kérhetem leírod a korodat is légyszíves?

2018. szept. 20. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10. Vagyok. Lemaradt. Ha egyedül lennék, most 32 évesen sem zavarna. Nem szoktam ismeretlenül ítélkezni. Ha valami gebasz van vele, úgyis kiderül és max szakítanék. Amúgy ez a tanítgatàs is balfalsàg. 6 pasival volt dolgom a férjem előtt, mégis csak vele ( aki velem vesztette el a szüzességèt) éltem- élek àt orgazmust màr majdnem a szexuàlis életünk legelejétől. pedig tapasztalt exek is voltak. Ennyit erről:)
2018. szept. 20. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
12%

Van akit zavar és van akiket nem!

Tegyük fel ott egy 25 -30 éves férfi szűzen aki még egy csókig se jutott el senkivel ! Ez ki szerint normális ? Az iskolában se volt sikerre az hagyján ! De azóta sok további év telt el az életéből és még mindig semmi elhatározás benne hogy ismerkedjen valakivel ? Mentális gondjai lehetnek ? Testi problémái ? Kicsi a farka ? Önbizalom hiányos ? Annyira ronda hogy soha senki nem vonzódott még hozzá? Borzalmas a személyisége ? Vagy beszari és megszólalni sem mer ? Kinek kellene ilyen ?

Mindennek megvan az oka! Azt hiszem egy 30 éves nagy gyerekknél 99% hogy nem stimmel valami! Aki mást mond az hazudik !

2018. szept. 25. 02:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Van egy jóbarátom, aki 26, és nem volt még nővel semmilyen téren. Nincs vele semmi baj. Nem érdeklik a nők, és ennyi. Mondta, hogy ha találkozna álmai nőjével, akkor vele összejönne, de amíg nem érzi valakin, hogy bele lenne bolondulva, addig mi a fsznak hajkurássza, elvan így is.

Pedig jó fej, népszerű, társaság közepe típus, és egyáltalán nem is néz ki rosszul.

2018. szept. 25. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!