Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell elérnie egy férfinek az életben, hogy lehessen barátnője?
No de annak a férfinek is lehetnek elvárásai!Vica-versa!
Hozzáteszem egy csóró vagyok.
Ja és legyen jó farka is gondolom.
Nem baj majd a kertészfiú...
Nézzük csak, például amikor munkanélküli voltam és otthoni munkából volt némi bevételem. Igaz hogy volt saját garzonom. Kemping kerékpáron való túrázás közben szinte meg akartak erőszakolni a szebbnél szebb lányok. Ugyanígy a boltban is, ahol pont a vásárlás miatt sejtették meg hogy szingli vagyok. És kapaszkodj meg, 30-40 éves koromban 16-22 év körüli lányok nyála csorgott utánam. Pedig életemben nem is ültem merciben és privatizált gyáram sem volt. Na jó, diplomám az volt, de szerintem nem tudta egyik sem. Valószínű a vonzó férfire gerjedtek és nem a pénzre. Pénz az van például a bolti kasszában is bőven, és nem hinném hogy szexuális izgalmat okozna a pénztárosnak.
Persze előny az ha a kiegyensúlyozott életvitelhez megvan az amit jónak látsz, megfelelő végzettség, lakhely, stb.
A korodnak megfelelően legyen egy kötelezően elvárt default egzisztenciád. 20 évesen még nyugodtan lakhatsz otthon az ősökkel, diákmelóból fenntarthatod az igényeidet, bulizhatsz, utazhatsz, világot láthatsz, villogni való kocsit vásárolhatsz (20 éves BMW), ameddig a takaród ér.
25 évesen azért már illik lázadoznod. Albi, fősuli, egyetem, haverok, pia, és a "márpedig te akkor is különköltözöl, ha a fene fenét eszik is" attitűd.
30 évesen saját lakás, saját kocsi, felsőközép' munkabér, felsőközép' végzettség, és természetesen folyamatosan képezd magad. (Mondjuk egy mindent kitanult, busásan megfizetett gépészmérnök, aki közvetlenül a felső-vezetés alatt ügyeskedik, annak mi szüksége van továbbképzésre, fene tudja, kérdezzük meg a továbbképzésmániás GYK-s csajokat, akiknek soha semmi sem elég.)
35 évesen saját családi ház, lehetőleg modern, mediterrán építésű, minimum három kocsi (egy melóba járós, egy hétköznapi, egy átvitt értelemben szirénázós, villogós), kiépített ismerősi hálózat, befolyásos kapcsolatok, lehetőleg minél feljebb, ami alapja egy biztos életnek a családalapításhoz. Iskolai, egyetemi bizonyítványok, elismerések, oklevelek, diplomák tömkelege külön szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!