Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfinek lehet barátnője aki olyan szakmát tanul amivel később 120 ezer forintot kereshet?
Nincs érzékem a reál tárgyakhoz, ezért inkább könnyű szakmát tanulok, hogy legyen valami papírom. Tudom, hogy nem fogok vele menni semmire, de ha még szakmám sem lenne, akkor már egyből ki lennék lőve minden jó nő szemében. Végzek egy ilyen könnyű okj-s turizmus szakot, de ennyi. Azt tapasztalom, hogy a velem egy csónakban evező csajok, akik szintén ilyen "semmi" szakmát tanulnak, azok is lenéznek engem, meg az ilyen férfiakat. Nekik is mindnek a mérnök kell, meg az, aki majd kezdő fizetéssel is lehozza nekik a csillagokat az egekről.
Miért kell ezt lányok? Miért nem elég egy szerényebb fiú mint én, szerényebb jövőképpel?
Hmmm... Vajon miért nem jó a nőknek egy olyan link senkiházi, aki ilyen alibiszakot is csak azért végez el, hogy legyen esélye csajozni?! Érthetetlen. Nem tudom, miért ér többet a szemükben olyan, akik bekerül egyetemre és diplomát szerez, hogy dolgozni tudjon és karriert építsen...
Tuti, hogy csak a pénz miatt!
Miért nem mész el vetkőzni? A "csippendél" elég jól fizet, meg könnyű is.
"minden jó nő szemében"
Ha te csak jó nőt akarsz, miért ne akarhatna minden lány jó pasit?
Mert ennyi penzbol (ketszer ennyibol SE) nem lehet megelni. Nem hogy majd osszekoltozni, lakast/hazat venni, autot venni es fenntartani, gyereket vallalni...
Vannak az embernek celjai, amit egy bizonyos kortol mar szem elott tart, amikor part keres, valaszt. Most ha a csaj is ennyit keres, eselyetek nincs ezekre, ha nem okoskodtok ki valamkt, vagy sefteltek valamivel. Ez konkretan arra eleg, hogy ne halj ehen, de ha otthonrol kivagnak, hogy edes kisfiam ideje lenne elkoltozni, akkor meg arra se eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!