Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nincs a legtöbb férfinek barátnője, mert matematikailag nem jut mindenkinek olyan nő amilyet a férfiak elvárnak?
Figyelt kérdés
A mai világban már mindenkinek szép, csinos és fiatal barátnő kell. Még az elvált 40 évesnek is. Talán a média beszélte ezt bele a társadalomba, hogy egy középkorú nő már nem nő, és hogy a férfiakra nem hat a kor, bármikor csajozhatnak még, de ennek az lett az eredménye, hogy a nők szűk rétegére pályázik a férfiak széles tömege. Így meg már nem jut mindenkinek barátnő, matematikailag sem.2017. okt. 17. 14:57
1/11 anonim válasza:
Akkor azért van szerencsém, mert én nem matematikailag hanem emberileg közeledem a csajokhoz.
2/11 Jégrém válasza:
Nem tom nekem nem volt nőm 24 vagyok de ha akarnék bármikor tudnék dnsből lombikba felnevelni egyet csak becsületből nem teszem
3/11 Jégrém válasza:
De nekem nen eleg az hogy nőm legyen nekem olyan nő kell aki kitart amig élek
4/11 anonim válasza:
Nem ez az oka. Az az oka, hogy a nők kevésbé akarnak kapcsolatot, mint a férfiak.
5/11 anonim válasza:
A képletbe vedd bele azt is, hogy még az is szűkíti a dolgokat, hogy pédául egy huszonéves férfinak nem sok esélye van egy 30-40 éves nőnél, miközben a huszonéves csajok elég nagy része 30-40-50 éves férfiakkal van. A fiatal korosztályból "kiesnek" úgy nők, hogy nem lép a helyükbe az idősebb korosztályból nő, mert ugye egy 38 éves nőnek nem nagyon kell egy 24 éves srác. Eleve nem kell, meg amúgy sem sokra vinnék valószínűleg hosszútávon.
7/11 anonim válasza:
A férfiaknak -a nőkkel ellentétben- tökéletesen megfelel(ne) a tök átalgos külsejű nők is. A legtöbb férfinek azért nincs barátnője, vagy csak nagyon nehezen talál, mert a nők egyszerűen nem kérnek belőlünk. Inkább a kevés számú, számukra elérhetetlen jópasiért vesenyeznek egymással, ahelyett, hogy egy normális kapcsolat hajlandóak lennének a velük egy ligában lévő férfiakkal. Egészen addig, míg már nincs más választásuk, a bilógiai órájuk miatt.
9/11 anonim válasza:
Mivel a nők maguk is ráerősítenek erre a média által sugallt képre. Azzal, hogy a külsejüket hangsúlyozzák, mert hát ők sem akarnak elmaradni a szomszéd Mancikától.
10/11 anonim válasza:
Mert már a nők nem szorulnak rá egy random balfsxra,aki eltartja őket és vár arra, akivel egy hullámhosszon van.Nem vagyok egy Palvin Barbi,de nem szeret szolgálat vagyok,hogy összejöjjek minden balfékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!