Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy férfi akit szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi akit szeretek de van barátnője. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már több hónapja ismerem, de túl sokszor nem találkoztunk még mert másik városban lakunk, de arra pont elég volt hogy megismerjem. Nem tudom mit tegyek? Nem tudom milyen kapcsolatban van a barátnőjével de tudom hogy nem kéne közéjük állnom... de már nagyon sokat ezen godnolkozok elég régóta, főleg éjszaka elalvás előtt, ezért nem is tudok valami gyorsan elaludni.. úgy érzem utána sokkal jobb érzés lenne ha kiadnám magamból és megnyugodnék, másrészt meg lehet tönkretennék egy kapcsolatot...? Nem tudom mit csináljak.

2018. szept. 24. 09:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Ez inkább egyfajta rajongás lehet, ha kölcsönös lenne akkor beszélhetnénk szeretetről.

Annyit tehetsz, hogy ha találkozol vele személyesen akkor elmondod neki mennyire szimpatikus számodra és pont. Szerintem ez nem megalázó, megnyilatkozol felé és rábízod a döntést. Ugyanezt éljük át férfiként, reménykedünk, majd megkapjuk a döntést amit tiszteletben tartunk és elfogadjuk.

Nem vagyok annak híve, hogy létező kapcsolatot szétszakítsak, azt kizárólag az érdekelt fél teheti meg. Ha esetleg mégis szakítanak, akkor eldönti kihez fordul.

2018. szept. 24. 09:14
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

Mit csinálj? Hálás lennék, ha ide fáradnál a konyhába elkészíteni a bundás kenyeret reggelire, hogy ne nekem kelljen.

Ha más már nem is, nem tántorít el a tudat, hogy miközben róla fantáziáját, ő ezt mással éli meg? Magyarul másba helyezi a lőcsét.

2018. szept. 24. 09:15
 3/16 anonim ***** válasza:
51%
Hagyd a fenébe, ne kezdj olyannal, akinek van kapcsolata. :)
2018. szept. 24. 09:50
 4/16 anonim ***** válasza:
44%

"nem kéne közéjük állnom"

"lehet tönkretennék egy kapcsolatot"

Kislány! Szerintem te nagyon buta vagy! Ez a fazon téged észre sem vesz, te viszont 2 találka után belezúgtál, mint az atom, és már azon morfondíroz, hogy közéjük állsz. Csak tudod közéjük állni akkor tudsz, ha a pasi is akarja.

Azt mindjuk nem írtad, hogy miért találkoztatok. Munkaügyben? Vagy kifejezetten randi miatt? Ezesetben szintén csak gratulálni tudok.

2018. szept. 24. 09:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem randi miatt találkoztunk. Csak szimplán szabadtéri programokon, amiken mindketten ott voltunk. És azért 2-nél több találkozasról van szó, ahol volt alkalmam beszélgetni vele.
2018. szept. 24. 09:57
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Hat ha az en baratomrol lenne szo, te mar halott lennel. Amugy ennel szanalmasabb nincs. Baratomra is hajtott egy csaj nagyon, gaz modszerekkel, "kiejtette" ele az ovszert a penztarcajabol (miota hordoznak magukkal a nok ovszert?), hazunkig elbuszozott vele, pedig neki mar elotte le kellett volna szallnia, stb. Ebbol az lett, hogy baratom elmeselte mindezt nekem, szornyulkodtem egyet rajta es azota sztorikent meseljuk ismeroseinknek, milyen fura volt ez a csaj. :D
2018. szept. 24. 10:00
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát, akkor várakozz. Vagy nemtom. De mondjuk ja, hát akkor ha nem is nagyon beszéltek,meg ő se tudja mit érzel, akkor pl hogyan vallaná be, ha esetleg szakítanának. Szóval énszerintem mondd el neki, vagy inkább írd le neki, hogy belészerettél. Kézzel írott levélben szerintem személyesebb, mint elektronikusan. És akkor utána várakozz, de legalább az esélyét megadod, és vagy lesz valami ,vagy nem.
2018. szept. 24. 10:03
 8/16 anonim ***** válasza:
28%

Ha egy normális felnőtt nő lennél akkor pontosan tudnád mit kell tenned. Lekopni róla. De te csak kislány vagy, ábrandozol róla pedig nem is ismered. Oké dumáltatok.. és? Csak egy kis részét ismerted meg a személyiségének, az meg, hogy szereted, erős túlzás. Gyerek vagy még.

De tudod mit? Azt a választ kapod tőlem, amire vágysz, mert másképp ki sem írtad volna a kérdésed. Mérgezd meg a kapcsolatukat, hajts rá a pasira, nyomulj rá, szerezd meg, mert ha nem teszes meg, bánkósni fogsz később, hogy legalább miért nem peóbáltad meg. Az persze ne zavarjon, hogy szétcseszed a kapcsolatukat, a közös jövőjüket, azt amit eddig együtt felépítettek. Ne foglalkozz vele, csakis magaddal. Csak te számítasz.

Sok sikert kisgyerek.

2018. szept. 24. 10:08
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Amugy van boven szingli ferfi, nem ertem miert arra kell nyomulni, aki kapcsolatban van. Gondolom nem 30 feletti no vagy (ahol mar a normalis ferfiak nagyresze kapcsolatban van vagy hazas), tehat meg erre sem lehetne fogni.

Arrol pedig teljesen igaza van par felettem szolonak, hogy ez messze van szerelemtol, kedvelestol. Tudod mit csinalnak a nok par beszelgetes utan? Idealizalnak. Bekepzelik, hogy a csavo ilyen meg olyan, mert kedves volt hozzajuk, es vele biztos nagyon jo lehet parkapcsolatban lenni, stbstb. Mikor semmit sem tudsz rola meg. De te ezert probalnal szetszedni egy kapcsolatot.

2018. szept. 24. 10:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, az ilyen érzések többnyire fellángolások, elmúlnak. Nem hiszem, hogy egy vallomással tönkretennél egy jó kapcsolatot, de teljesen felesleges meglépned ilyesmit. Valahogy máshogy nyugtasd meg magad. Sok sikert! :)
2018. szept. 24. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!