Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy férfi akit szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi akit szeretek de van barátnője. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már több hónapja ismerem, de túl sokszor nem találkoztunk még mert másik városban lakunk, de arra pont elég volt hogy megismerjem. Nem tudom mit tegyek? Nem tudom milyen kapcsolatban van a barátnőjével de tudom hogy nem kéne közéjük állnom... de már nagyon sokat ezen godnolkozok elég régóta, főleg éjszaka elalvás előtt, ezért nem is tudok valami gyorsan elaludni.. úgy érzem utána sokkal jobb érzés lenne ha kiadnám magamból és megnyugodnék, másrészt meg lehet tönkretennék egy kapcsolatot...? Nem tudom mit csináljak.

2018. szept. 24. 09:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Valóban lehet távol áll ez a szerelemtől de azért az érzések megvannak. De egyébként én úgy gondoltam hogy elmondom neki egyszer, és nyilván ha szereti a barátnőjét ki fog állni mellette.. és akkor nekem is jobb hogy elmondtam, meg ők is együtt maradnak és nem változik semmi.
2018. szept. 24. 10:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De miért lenne jó, ha megtudná? Ha érdekelnéd, már lépett volna feléd. Ha pedig nem érdekled, csak feleslegesen borzolnád a kedélyeket.

Engem mondjuk nem zavarna, ha valaki csak szimplán szerelmet vallana a férjemnek, mert nem vagyok féltékeny típus. A rosszindulatú áskálódás más téma, de te pl. nem tűnsz ilyen típusnak.

Viszont van, akit megborít az ilyesmi, talán még bántana is, úgyhogy nem tartom jó ötletnek.

2018. szept. 24. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyoldalú szerelem.

Felejtsd el, valószínűleg egy ideált szeretsz - és nem rosszindulatból mondom, hanem azért, mert nekem is volt platói szerelmem, és utólag már tudom, hogy sok dolgot csak hozzáképzeltem. Nekem tetsző tulajdonságokat.

2018. szept. 24. 11:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tegyél semmit. Ha barátnője van, akkor felesleges elmondani neki, hogy mit érzel, mert azzal csak magadat járatod le, ha ő a barátnőjével marad, de akkor is, ha tönkreteszed ezzel a kapcsolatát. Te csak rosszul jöhetsz ki belőle.
2018. szept. 24. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem állj az ablaka alá és adjál neki egy szerenádot. "Ájjjj Olvéz láv júúú" :D
2018. szept. 24. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
39%
Csapd le a kezéről. Aztán ha sikerült, küldj neki egy SMS-t: "Beszoptad genya!"
2018. szept. 24. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!