Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki pedig barátnője van. Ebben mégis mi a jó?
Látom rajta, amikor rámnéz. Nagyon jókat beszélgetünk egymással. Többször mondta, hogy nagyon kedvel és szeret velem lenni, most viszont kihátrált. Ilyenkor mi játszódik le benne? Ha más nők iránt érdeklődik, akkor miért nem szakít? Többéves kapcsolat, sok sok veszekedéssel és hullámmal, de még akar annak esélyt adni, amikor "néha jó"...
Nyilvánvalóan nekem is tetszik ő.
Ti voltak hasonló helyzetben? Mi lett a vége?
Az ilyen egyből támadóknak kívánom, hogy egyszer jó alaposan habarodjanak bele valakibe, és csak később tudják meg, hogy kapcsolata van, mikor már többet éreznek iránta. :-)
Kérdező, sok oka lehet, az is lehet, hogy csak hülyít, az is lehet, hogy kapcsolatfüggő, az is lehet, hogy már egy ideje (tőled függetlenül) szakítani akar, csak nem tudja, hogyan lépje meg, az is lehet, hogy függnek egymástól anyagilag vagy bármi más érdekből. Nem tudom, nem ismerem, te jobban ismered, de lehet, hogy te sem eléggé.
Semmi jó nincs benne. Gyenge jellem, nem tud dönteni és aszerint cselekedni.
Helyedben elengedném. De ha nagyon bejön neked, akkor nyíltan és hatarozottan mond meg neki, hogy válasszon.
Köszönöm a válaszokat! (nem én nulláztam...)
Én már elmondtam neki, hogy mit érzek. Ő úgy "döntött", amit fent is írtam... annak akar esélyt adni, amikor "néha jó" a barátnőjével. Viszont ugyanúgy látom rajta, hogy érdeklem, szóval ezt nem tekintem egy valódi döntésnek...
Szerintetek a türelem segít?
Szerintem elmondtad már nyíltan mi van, ő az arcodba mondta, hogy még a párjának akar esélyt adni ( nyilván mert annyira azért nem teljesen sz*r, nem véletlenül van vele évek óta..).
Mit akarsz még, őszintén? Tartsd inkább tiszteletben szerencsétlennek a kapcsolatát, próbáld meg. Már elmondtad neki mi van, tudja, szóval keresni fog, ha akar tőled valamit. Ha tisztelnéd gy kicsit is, hagynád egy kicsit, hadd ülepedjenek le a fejében a dolog, és nem akaszkodnál rá. EZ a viselkedés szánalmas, és most direkt finoman írom, nehogy ez is törölve legyen, mint az első 2 komment- mert láttam hogy töröltetve lettek.- ;)
Te most nem nagyon tudsz mit tenni, mert a döntés az övé. Nem mondom azt, hogy felejtsd el, mert ez nem így működik, hogy megnyomunk egy gombot és pikk-pakk tovább is léptünk.
Több éves kapcsolatnál érthető, ha adni akar még egy esélyt kettőjüknek, talán a sokadik, talán az utolsó csepp, ezt nekik kell lerendezni, akár együtt maradnak, akár külön folytatják. A sok veszekedés nyilván nem jó, tehát baj biztos, hogy van, kérdés, hogy milyenek ezek. Ha mégis úgy dönt, hogy szakít, és veled próbálja meg (a vonzódás megvan, az nem kérdés), azt is hadd döntse el magától. Tudja, hogy te is vonzódsz hozzá, szóval képes lesz mérlegelni, és ha feléd billen a mérleg, lépni fog magától.
Ha te ebben befolyásolod még pluszban, akkor ilyen beszólogatásokat fogsz kapni és te leszel a rossz ember, akkor is, ha történetesen együtt fogtok megöregedni.
Engem is hagytak már el, más miatt is, akkor pocsék érzés volt, de nem hibáztatom a lányokat, mert nem az ő saruk, sőt, senkié, hogy nekem azok a kapcsolatok nem működtek tovább, azok addig tartottak és kész, annyi volt, nem volt hosszabb jövője egyiknek sem. A jó dolgokra szívesen emlékszem vissza, minden másból pedig tanultam, magamról, emberismeretről, és hogy mire figyeljek oda legközelebb. Rám sem voltak tekintettel, de igazából miért is kellett volna? Nem tartoztak nekem.
Annyit tanácsolnék, hogy ezt most tedd félre, parkolópályára, éld az életed, dolgozz, szórakozz, foglalkozz a hobbijaiddal, legyél kedves vele, ha összefuttok, és figyeld, hogyan viselkedik, és arra reagálj, provokálni meg nem kell.
5
Köszi a kommentet! Nem én töröltem az biztos!
Nem akaszkodom rá... Legutóbb oda sem akartam menni hozzá, sem pedig beszélni. Mégis már megint azt vettem észre, hogy ácsorog mellettem és megszólít.
6
Köszönöm a hasznos válaszodat!
Nem érzem, hogy miattam ingott volna meg a kapcsolata. Hiszen előzőleg azt mondta, hogy már egész évben azon gondolkodott, hogy szakítania kellene. Akkor én még sehol sem voltam. Ez az egész nem is igazán lenne, ha köztük minden csodás. Arra én nem tudok tisztelettel nézni, ha álságban élnek az emberek.
Sajnálom, hogy szakított félként átéltél hasonlót, azért is írtam le neked, hogy hogyan is néz ez ki a 3. fél szemszögéből. Szerintem nagyon okosan és emberségesen értelmezed utólag a dolgokat! Mellesleg én sem tettem neki semmi megjegyzést a barátnőre, nem szidtam, nem ócsároltam.
5-ős vagyok
Igazából tényleg az egyetlen amit tehetsz, hogy kivársz. Rendezze le magában a dolgokat. Ha szakítani akar, úgyis meg fogja lépni, ti már így is nyíltan megbeszélgetek mi a helyzet köztetek. Ő pedig életképes emberként mérlegeli már most is magában a dolgokat, de s szakítás is egy folyamat mire egy hosszú kapcsolatban el jut idáig az ember. Engedd neki hogy végigmenjen ezen a folyamaton. Különben is bármiféle erőltetéssel nem csak azért rontanad a dolgot mert aljas húzás lenne, hanem mert lelkileg lehet még nem áll készen sem a szakításra, pláne nem arra, hogy fejest ugorjon hirtelen egy új kapcsolatba. Majd ha rendeződnek benne ezek a kérdésnek, akkor sülhet csak ki ebből értelmes dolog köztetek, addig nem. Szóval türelem.
5
Köszi a választ! Igazad van... ettől többet most úgysem tehetek. Próbálom átérezni, hogy ez neki sem könnyű. Sajnos nem találkozunk túl sűrűn, de talán ez is lehet jó olyan szempontból, hogy van ideje gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!