Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 évesen nem engedik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen nem engedik meg a szüleim, hogy mégcsak egy fiúra rá is nézzek, ezek normálisak?

Figyelt kérdés

Sehova senkivel nem engednek, mimt egy 12 éves.

Aztán 40 évesen meg ott a menopauza. Fogalmam sincs, hogyeddig fog tartani ez a terror, de így se családom, se életem se lesz.

Am azt illeti a menstruációtól is ki voltal, hogy "korai, ribi vagyok hogy megnőtt a mellem", de ezt szerencsére nem a szüleim befolyásolják.

Viszont így komolyan tönkrevágjak az életem. Nem azt mondom, hogy most mindjárt szülni akarok, de fiatal, huszonéves anyuka akartam lenni. Meg a szex szerintem ennyi idős korban normális... Megértem, hogy tizenévesen tiltották, de ez nonszensz....

Ha randira akarok menni, be kell hazudnom, hogy egy barátnőmmel találkozom. De így sosem lesz semmi, mert a hazudozást párszor el lehet játszani, de kapcsolatot nem lehet rá építeni, meg úgy semmit.

Már ha kilakkozom a körmöm, attól is k.ra vagyok. De így elmegy mellettem az élet, én sme leszek fiatalabb.

2018. okt. 14. 19:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Rémesen,érdekes h miután a tiz percel ezelötti kamu kérdést jelntettem ez a fiók is elérhetlen lett,na nem kamu ez se,ugye... És nem ugyanaz irogatja ki ezeket a 21 évesen miket tiltanak a szüleim kérdéseket.. Daganatos vagyok,igy sajnos van időm gyakorizni és igenis fel lehet ismerni a kamu kérdezőket...
2018. okt. 15. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!