Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen nem engedik meg a szüleim, hogy mégcsak egy fiúra rá is nézzek, ezek normálisak?
Sehova senkivel nem engednek, mimt egy 12 éves.
Aztán 40 évesen meg ott a menopauza. Fogalmam sincs, hogyeddig fog tartani ez a terror, de így se családom, se életem se lesz.
Am azt illeti a menstruációtól is ki voltal, hogy "korai, ribi vagyok hogy megnőtt a mellem", de ezt szerencsére nem a szüleim befolyásolják.
Viszont így komolyan tönkrevágjak az életem. Nem azt mondom, hogy most mindjárt szülni akarok, de fiatal, huszonéves anyuka akartam lenni. Meg a szex szerintem ennyi idős korban normális... Megértem, hogy tizenévesen tiltották, de ez nonszensz....
Ha randira akarok menni, be kell hazudnom, hogy egy barátnőmmel találkozom. De így sosem lesz semmi, mert a hazudozást párszor el lehet játszani, de kapcsolatot nem lehet rá építeni, meg úgy semmit.
Már ha kilakkozom a körmöm, attól is k.ra vagyok. De így elmegy mellettem az élet, én sme leszek fiatalabb.
"korai, ribi vagyok hogy megnőtt a mellem"
Ezt a szüleid mondták neked????? :-(
Önállósodnod kell, el kell költöznöd, nagyon mást nem tudsz tenni.
Vagy kiállsz eléjük és megmondod nekik, hogy felnőtt nő vagy és ne kezeljenek gyerekként. (Csek erre valószínűleg az lesz a válaszuk, hogy akkor viszlát.)
Szánalmas, lelki beteg szüleid vannak. Költözz el minél előbb, mert elveszik a maradék önbizalmadat, magadba vetett hitedet is.
UI: imádom a lakkozott körmöket kézen, lábon is. 😉
Igen, ők mondták!!!
Arról nem beszélve, hogy állandóan azt hallfatom, hogy "bolond vagy, elmebeteg vagy".
Ha kell, erőszakkal rám erőltetnek mindent.
Jól érzed, valóban nem normális, ahogy kezelnek. Engem is így kezeltek, de én amint betöltöttem a 18at és leérettségiztem, menekültem is otthonról, negyedévente jó, ha egyszer hazalátogatok. Azóta férjhez mentem, és boldog életem van, csodálkozom is, hogy hogyan lettem végül normális.
Azt tudom javasolni, amit magamnak is javasoltam: költözz el! Ha még egyetemre jársz, akkor keress diákmunkát, ha már dolgozol, akkor abból, de mindenképp legalább egy szobát bérelj ki, vagy valamit, ami segít tőlük messze kerülni. Tökmindegy, de ilyen rezsim mellett sosem fogsz élni, nem csak pasizni, de felnőtt ember sem tudsz lenni igazán. Ha kell, szakítsd meg velük végleg a kapcsolatot, nekem legalábbis volt vagy másfél év, amikor csak a testvéremen keresztül kommunikáltam a szüleimmel, mielőtt megenyhült annyira a viszonyunk, hogy direktben is szóba álltam velük. Néha drasztikus lépéseket kell tenni, hogy önmagad ura lehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!