Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi baj lehet velem, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj lehet velem, hogy csak az agyatlan, kigyúrt, rajoskodó férfiak találnak meg, nem pedig a normálisak?

Figyelt kérdés
Nagyon szenvedek ettől, mert én nem jövök ki velük, mégis ők találnak meg, ők szólítanak le, ők írnak ám, ők jönnek oda buliban, mindenhol... Nem a sportos, izmos férfiak akarom degradálni, ez egy külön réteg, szerintem mindenki ismeri őket... Kondi-BMW-"vállalkozó", esze semmi, semmi komoly és mély téma nem jöhet szóba... Mi baj lehet velem?
2018. jan. 17. 21:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg nem kéne úgy öltöznöd/viselkedned, hogy az jöjjön le rólad, hogy egy agyhalott egyéjszakás ribi vagy.
2018. jan. 17. 21:19
 2/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem úgy öltözködöm, bíróságon dolgozom, így nem is öltözhetek úgy. Ebédszünetben ugyanúgy megtalálnak, mint mikor bulizni megyek, szóval nem erről van szó.
2018. jan. 17. 21:21
 3/19 anonim ***** válasza:
Igazából kicsit több infó kéne rólad hogy tudjuk milyen vagy.
2018. jan. 17. 21:24
 4/19 anonim ***** válasza:
#2 akkor azért. A férfiak szeretik megrontani a jókislányokat. :)
2018. jan. 17. 21:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Dekoratív nő lehetsz, lehet azért. Látják rajtad, adsz magadra, komoly, érett felfogásod van a kisugárzásodból ítélve. Illetve a munkádból adódóan biztos nem egy éretlen csitrinek gondolnak. Csak Ők vannak elszállva maguktól kicsit. Abban a tévhitben élnek, hogy pénzzel miegymással megkaphatnak. Az ilyen pasik miatt rakják egy skatulyába a nők azokat is, akik tényleg normálisak lennének.

29/f

2018. jan. 17. 21:27
 6/19 A kérdező kommentje:
Azért képet nem csatolnék... :) Semmi különös, alacsony vagyok, az átlagosnál teltebb alkatú, de nem még nem duci szint, fenékig érő fekete hajam van, nem járok szoláriumba, nincs tetoválásom, szóval elég átlagos vagyok szerintem. Elegánsan öltözködöm.
 7/19 anonim ***** válasza:
47%
#4 A jókislányokra értelmes pasik is nyomulnak.
 8/19 anonim ***** válasza:
35%
Azért rajoskodnak mert erre van igény.
2018. jan. 17. 21:47
 9/19 anonim ***** válasza:
47%
Egyrészt, lehetetlen, hogy csak ők találnak be. Másrészt, esélyes, hogy talán mások közeledését észre sem veszed vagy ignorálod.
2018. jan. 17. 22:00
 10/19 anonim ***** válasza:
A saját 2-es válaszodban megvan a megoldás. Nem Veled van baj.
2018. jan. 17. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!