Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért a hülyék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért a hülyék boldogok és a normálisak boldogtalanok?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon is észre lehet venni, hogy szinte mindig normálisnak tűnő emberek jönnek a panaszáradatukkal, szeretethiányuk van, magányosak, a kapcsolatuk több sebből vérzik, stb.

Ezzel szemben az őrültek, a "nem normálisak" boldognak tűnnek, élnek a nagyvilágba, csajoznak/pasiznak ezerrel, élvezik a mindennapokat, soha semmi gondjuk...

Manapság tényleg a bolond emberek kiváltsága lenne a boldogság, az, hogy szeressék őket? Normálisnak lenni lassan már valamiféle ódivatú dolog? Mit gondoltok, el lehet még valaha érni, hogy ismét a normális emberek kerüljenek kitüntetett helyzetbe?

2017. márc. 12. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

... és te lennél a kiválasztott, aki felhatalmazást nyert, hogy valakiről megállapítsa, hogy ki a hülye és ki a normális?

Ha én azt mondom most rólad, hogy hülye vagy, akkor az azt jelenti, hogy én normális vagyok, vagy fordítva?

2017. márc. 12. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Mutassa nekem ezekre az állításokra példákat. Elsősorban az őrült verzió érdekelne.

A hülye meg az őrült nem ugyan az a fogalom. A hülye egy részhalmaza a normálisnak (sajnos). Az őrült pedig olyas valaki aki nem igazán van tisztában a tetteivel, mindezt úgy, hogy nem direkt, vagy akaratból csinálja.

2017. márc. 12. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:

H.ü.ly.é.knek áll a világ!

Tartja a mondás.

2017. márc. 12. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
2017. márc. 12. 17:06
 5/11 anonim ***** válasza:
3%
Már bocsi, de egy normális ember, nagyon unalmas. Én, személy szerint, falra mászok tőlük.
2017. márc. 12. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Igaza van a kérdezőnek, több agresszidv,durva, majdnem sittes alak férfit ismerek, akiknek mindig van barátnőjük, ellenben egy békés férfinak meg soha nincs nője... Ennyit a nőkről.
2017. márc. 12. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezt már Jézus is felvetette és az nem "manapság" volt.

30/f

2017. márc. 12. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
agressziv*
2017. márc. 12. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Hüle vagy, te.

Tudod miért?

Mert olyan szó, hogy normális.....Nincs.Illetve van de relatív.

Ami neked normális nekem nem az, és fordítva.

Amúgy azért mert az okosabbak belelátnak a dolgok mélyére, negatív oldalára, még azok, akiknek az intelligenciája lejjebb van nem.

L

2017. márc. 12. 17:29
 10/11 anonim ***** válasza:
A kérdező állitására egy hatalmas bizonyiték: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2017. márc. 12. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!