Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért a hülyék boldogok és a normálisak boldogtalanok?
Ezen az oldalon is észre lehet venni, hogy szinte mindig normálisnak tűnő emberek jönnek a panaszáradatukkal, szeretethiányuk van, magányosak, a kapcsolatuk több sebből vérzik, stb.
Ezzel szemben az őrültek, a "nem normálisak" boldognak tűnnek, élnek a nagyvilágba, csajoznak/pasiznak ezerrel, élvezik a mindennapokat, soha semmi gondjuk...
Manapság tényleg a bolond emberek kiváltsága lenne a boldogság, az, hogy szeressék őket? Normálisnak lenni lassan már valamiféle ódivatú dolog? Mit gondoltok, el lehet még valaha érni, hogy ismét a normális emberek kerüljenek kitüntetett helyzetbe?
... és te lennél a kiválasztott, aki felhatalmazást nyert, hogy valakiről megállapítsa, hogy ki a hülye és ki a normális?
Ha én azt mondom most rólad, hogy hülye vagy, akkor az azt jelenti, hogy én normális vagyok, vagy fordítva?
Mutassa nekem ezekre az állításokra példákat. Elsősorban az őrült verzió érdekelne.
A hülye meg az őrült nem ugyan az a fogalom. A hülye egy részhalmaza a normálisnak (sajnos). Az őrült pedig olyas valaki aki nem igazán van tisztában a tetteivel, mindezt úgy, hogy nem direkt, vagy akaratból csinálja.
H.ü.ly.é.knek áll a világ!
Tartja a mondás.
Ezt már Jézus is felvetette és az nem "manapság" volt.
30/f
Hüle vagy, te.
Tudod miért?
Mert olyan szó, hogy normális.....Nincs.Illetve van de relatív.
Ami neked normális nekem nem az, és fordítva.
Amúgy azért mert az okosabbak belelátnak a dolgok mélyére, negatív oldalára, még azok, akiknek az intelligenciája lejjebb van nem.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!