Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet velem, hogy csak az agyatlan, kigyúrt, rajoskodó férfiak találnak meg, nem pedig a normálisak?
Tehát valahogy másoknak elérhetetlen lennél - annak látszol egész pontosan, esetleg zárkózottnak? És csak ezek a nagyon domináns-kolerikus típusúak mernének hozzádszólni-áttörni a pajzsodon?
Őhhmmm... én mindenképp a testbeszédet -és minden azt befolyásoló dolgot- próbálnám felülvizsgálni.
Tehát Pease-ék egyik testbeszédes könyve biztos hasznos olvasmány.
Másik meg az első benyomás c. könyv, ami tényleg mindent tartalmaz ilyen szempontból.
Enkóron fent vannak.
Utóbbiban asszem van is benne olyan fejezet, ami arról szól, hogy hogyan engedjük közel magunkhoz az embereket, és ennek az egyik legfontosabb eleme a testbeszéd.
Nem miattad van.
Ez az a réteg, aki gond nélkül bárkit, bárhol, bármilyen hülye dumával meg tud/mer szólítani.
Tudod, az önbizalom ritkán jár egyenes arányban az intelligenciával, akinek ez utóbbiból jutott sok, az általában sokkal kevésbé bátor azon a téren, hogy bárkit, akit meglát leszólítson egy "hé cica, van gazdád" kategóriás szöveggel.
Korábban másnak már linkeltem az alábbi idézetet:
“The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.”
/Charles Bukowski/
14: ha annyi eszed lenne, amennyit magadról állítasz, akkor nem vennéd magadra a jellemzést.
A “a gyúrós, BMWs, vállalkozó” egy klasszikus összefoglalója egy bizonyos embertípusnak, amibe lehet tartozni akár opellel, nem kopaszon, nem vállalkozóként is, és amibe egyáltalán nem biztos, hogy tartozik valaki attól, hogy gyúr és BMW-je van.
Csak általában az embernek nincs lehetősége egy 300 oldalas pszichológiai profilt mellékelni, helyette tökéletesen megfelel 1-1 archeotípus tipikus megnevezése, minden értelmes ember tudja belőle, hogy kikről van szó, és nem veszi magára, ha nem az “ő inge”.
Itt sincs gonosz komment, legyen mar ilyen is : a baratzonadban vannak 😈😈 :D na de komolyra forditva: regen en is visszafogott voltam, es egy eleg eles palfordulast kovetoen vettem eszre, hogy arra vartam, hogy majd a lany leszolit. De nem :D a “normalis” pasik (amugy mindenkinek van defektje. Ha nincs, az tré) eszmeletlen visszafogottak es nem szeretnenek lepni mert elveszne a kapcsolatotok. Adj egy kis jelet, dobj neki egy kotelet, hogy erezze, hogy te szeretnek valamit :D de ne olyat, h szivecskekkel bombazod FB-n, vagy fizeted a soret\kavejat, hanem valami normalisat :D megkerdezed, nincs e kedve elmenni valahova, vagy 1-2x felhivod. Es ez nem is az, h te durvan bekezdemenyezel, hanem csak jelzel neki :D
20/f
Esetleges hibakert bocsi, az ora es az, higy telorol irok magaert beszel
A kondis barmok nem sportosak. :)
Én vagyok sportos, semmi fölösleges izomtömeg, jó állóképesség stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!