Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normálisak az első randikon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normálisak az első randikon a csókcsaták?

Figyelt kérdés
Van beszélgetés, ismerkedés, de heves csókcsaták, érintések, simogatások, ölelések vannak.
2017. okt. 1. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Randifüggő. Vannak olyan randik, amik olyan tartalmatlanok, hogy semennyire nem kívánom, hogy a másik egyáltalán hozzám érjen, mert még mindig idegen. Viszont volt, akivel annyira sokat beszélgettünk és annyira megtaláltuk a közös hangot, hogy imádtam megérinteni, vagy mikor ő érintett meg, vagy csókolt meg.

Biztos lesz, aki hőbörög majd, hogy első randin ne legyen csók, de ne szórakozzunk már... Nem mindenki olyan beszari meg feszélyezett, hogy ne működjenek tökéletesen a dolgok már elsőre és normálisan megnyíljon a másik neked közben.

2017. okt. 1. 19:16
 2/5 A legrosszabb ***** válasza:
Ha vannak úgynevezett "gerjesztő" előzmények, közös nevező, közös frekvencia és mindkét fél be van indulva, akkor természetes. Ha túlságosan szárazra sikerül a randevú, csakúgy simán beszélgettetek az időjárásról tízperces némasági szünetekkel, akkor ne várj túl sokat.
2017. okt. 1. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a normális, ami mindkét félnek belefér. Ha a csókolózás, akkor a csókolózás, nincs ezzel semmi baj első randin sem, ha mindketten akarják.
2017. okt. 1. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Helyzetfüggő. Különösebb előzmény nélkül én nem szoktam ( pl. először találkozom vele személyesen , stb)
2017. okt. 1. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Embertől függ. Nekem nem lenne az, mert ahhoz, hogy ennyire intim legyen a dolog, nekem több találkozás és mélyebb beszélgetések kellenek... egy csók még belefér, de tapi meg csókcsaták már nem férnének nekem bele. De ez én vagyok, más meg máshogy gondolja.
2017. okt. 2. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!