Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisak az első randikon a csókcsaták?
Figyelt kérdés
Van beszélgetés, ismerkedés, de heves csókcsaták, érintések, simogatások, ölelések vannak.2017. okt. 1. 19:12
1/5 anonim válasza:
Randifüggő. Vannak olyan randik, amik olyan tartalmatlanok, hogy semennyire nem kívánom, hogy a másik egyáltalán hozzám érjen, mert még mindig idegen. Viszont volt, akivel annyira sokat beszélgettünk és annyira megtaláltuk a közös hangot, hogy imádtam megérinteni, vagy mikor ő érintett meg, vagy csókolt meg.
Biztos lesz, aki hőbörög majd, hogy első randin ne legyen csók, de ne szórakozzunk már... Nem mindenki olyan beszari meg feszélyezett, hogy ne működjenek tökéletesen a dolgok már elsőre és normálisan megnyíljon a másik neked közben.
2/5 A legrosszabb válasza:
Ha vannak úgynevezett "gerjesztő" előzmények, közös nevező, közös frekvencia és mindkét fél be van indulva, akkor természetes. Ha túlságosan szárazra sikerül a randevú, csakúgy simán beszélgettetek az időjárásról tízperces némasági szünetekkel, akkor ne várj túl sokat.
3/5 anonim válasza:
Az a normális, ami mindkét félnek belefér. Ha a csókolózás, akkor a csókolózás, nincs ezzel semmi baj első randin sem, ha mindketten akarják.
4/5 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Különösebb előzmény nélkül én nem szoktam ( pl. először találkozom vele személyesen , stb)
5/5 anonim válasza:
Embertől függ. Nekem nem lenne az, mert ahhoz, hogy ennyire intim legyen a dolog, nekem több találkozás és mélyebb beszélgetések kellenek... egy csók még belefér, de tapi meg csókcsaták már nem férnének nekem bele. De ez én vagyok, más meg máshogy gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!