Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan 16-20 éves fiúk, akik helyesek, viccesek, normálisak és nem a szex az első nekik?
Figyelt kérdés
Vagy mostanában minden ennyi idős fiúnak az az elsődleges célja hogy lefektesse a csajt? :S2010. ápr. 18. 18:12
1/45 anonim válasza:
nekem nem az az elsődleges célom:) viszont sok lány átvert már:S valahogy a legtöbb lány nem értékeli az iylen srácokat, kihasználják őket és összetörik a szívüket.
17/F
2/45 anonim válasza:
Mai tiniknek is az a fontos,nem kell bennünket szidalmazni:)25F
3/45 anonim válasza:
Igen a kockák azok tuti hogy nem a szexre mennek, sőt még a csók is bonyodalmakat jelentene számukra, van 1-2 ilyen ismerős a környezetemben. DE! tuti hűségesek. Csak nehéz őket a gép elől elmozdítani inkább játszanak mintsem hogy egy jó kerti party..
4/45 anonim válasza:
Léteznek. A világon összesen 30 ilyen srác van.
6/45 anonim válasza:
Hát én ilyenről még nem hallottam:D:D:D De amúgy... a 14 évesek is csak arra mennek h jól megdugjanak egy lányt aki szereti a fiut és megteszi,utána meg szakít vele a srác,és keresi a következőt. gusztustalanok... ugyanez van a 16-20 év közöttieknél.. persze vannak kivételek.. csak hol??:O:)
7/45 anonim válasza:
sok helyen. csak nem a discos selyemfiúk között kell keresni. jó énis azvagyok :D de a normális kategória és 2éve van barátnőm :)
8/45 anonim válasza:
Én nem is gondolok szexre és kocka se vagyok. Bulikba járok és ott szoktam ismerkedni. Szal vannak. :D 16/f
9/45 A kérdező kommentje:
én nagyon értékelném ha egy srác olyan lenne hogy nem a szexet tartaná elsődleges célnak :) persze, tudom, a fiúknak van testi szükségleteik, ezt el is fogadom, de mértékkel.. mostanában ismerkedtem, és az első 'randi' előtt már olyanokat írt a srác, nyilvánvaló volt hogy le akar fektetni. Aztán a randi sikerült 9 percesre, mert nem tudtunk beszélgetni, persze előtte msn-en meg sms-ben nyomult nagyon,szó volt a szexről többször is. Meg egy másik srác is mondta hogy a bikinit letépné rólam... :D lassan kezdem azt hinni, hogy nincsenek ilyen srácok.. esetleg túl sokat várok? :) 16/L
2010. ápr. 18. 18:22
10/45 A kérdező kommentje:
ja én se discokban ismerkedtem meg ezekkel a srácokkal.. :)
2010. ápr. 18. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!