Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek olyan 16-20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan 16-20 éves fiúk, akik helyesek, viccesek, normálisak és nem a szex az első nekik?

Figyelt kérdés
Vagy mostanában minden ennyi idős fiúnak az az elsődleges célja hogy lefektesse a csajt? :S
2010. ápr. 18. 18:12
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
91%
Én nem olyan vagyok, de ez gondolom téged nem vigasztal. Kicsit viszont unalmas, hogy a fiúk a lányokat, a lányok meg a fiúkat szidják, hogy így meg úgy átvernek, és itt mindenki kedves/aranyos, de csak itt:D
2010. ápr. 18. 18:31
 12/45 anonim ***** válasza:
54%
hogy helyes vagyok e számodra meg vevő vagy e a humoromra azt én nemtudom innen megmondani. azt tudom hogy nem a szex lenne az első. ha gondolod irj egy emailt :)
2010. ápr. 18. 18:34
 13/45 anonim ***** válasza:
87%
Én okos vagyok, cute, állítólag olyan, mint kiss ádám, és kinőttem már az egyéjszakás csajokat. Hosszú távra mégsem kellek senkinek, pedig 1 estére mindig jó voltam...
2010. ápr. 18. 18:47
 14/45 anonim ***** válasza:
84%

"minden ennyi idős fiúnak az az elsődleges célja"

Nem. Sokan hiszik, hogy a tinédzserek csak a szexre mennek. Ez totálisan személyiségtől függ, lehet hogy több van a tinik között ilyenek, de a felnőttek között is találni nem egyet. Ha tiniként van esze a gyereknek, akkor nem csinálja ezt, és a kivételek közé tartozik. Nem főképp korhoz kötött az ilyen viselkedés.

2010. ápr. 18. 18:50
 15/45 anonim válasza:
84%
hát biztos vannak de a szexen mindenkinek jár az agya nő férfi nincs különbség csak maximum a nők értebbek és nem foglalkoznak velük a férfiak is fel tudnak ám nőni ezekhez, csak annyi kell, hogy ne a nőt mint testi kivetítést lássa hanem a lelki kivetítését amúgy meg a társaság változtatja meg az embert mert nincsen egyéniségük és csak hasonlítani akarnak valakire szóval Ők az irányított emberek szerintem legalább is:)
2010. ápr. 18. 19:25
 16/45 anonim ***** válasza:
87%

Már ne haragudj: a "16-20 éves fiú, akik helyes, vicces, és nem a szex az első neki" - az nem normális!

Persze ez nem azt jelenti, hogy virágról virágra kellene szállnia.

2010. ápr. 18. 19:31
 17/45 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy léteznek. Én is ilyen vagyok (a helyes kivételével). Különben, több "kategória" is van. Attól, mert te csak ilyenekkel találkozol, akiknek a szex az első, az nem azt jelenti, hogy csak ők léteznek. 17/F
2010. ápr. 18. 19:42
 18/45 anonim ***** válasza:
84%

hát ez jó kérdés(hála istennek nem ide tartozom) de én meg már alig látok vhogy olyan csajt aki normális (nem bunkó nem pláza cica csak 1 átlagos csaj) de ha látok is aból aztán 1 év múlva kiderül h lezbi...

17/f

2010. ápr. 18. 20:07
 19/45 anonim ***** válasza:
54%
Hello, nem biztos hogy helyes lennék a szemedben de a humoromat sokan bírják és nem vagyok ,,selyemfiú˝ se. Ha gondolod írj egy privátot.
2010. ápr. 18. 20:23
 20/45 anonim ***** válasza:
54%
Ja és 16F (20:23)
2010. ápr. 18. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!