Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan 16-20 éves fiúk, akik helyesek, viccesek, normálisak és nem a szex az első nekik?
Szerintem abszolút léteznek igényes fiúk is!
De azért leírnék itt egy kis történetet:
Nekem kb. 1 hónapja megtetszett egy csaj, pár napig persze csak sms, msn, telefon, de elhívtam randira. Történtek a dolgok, és hát szóval megcsókoltam.
Járkáltunk még erre-arra (az nap) és egyszer csak elkezdett beszélni arról, hogy ő esetleg le is cumizhatna. Nekem azért eléggé elkerekedtek a szemeim, de mondtam neki, hogy jó, jó, még ráérünk. Beszélgettünk, beszélgettünk és egyre inkább tereli arra a témát, hogy ha nem lesznek otthon a szülei, akkor akár még… Megint mondtam neki, hogy jó, még ráérünk. De a csaj egyre inkább csak mondogatta.
Na vége lett a napnak, és mondanom sem kell, iszonyú dilemmában voltam. Azon járt a kis agyam, hogy ha most ha csinálom ezzel a lánnyal, akkor tulajdonképpen tálcán raknak elém egy olyan dolgot, amiről fogalmam sincs, hogy mi, de nagyon is érdekelne. És még hozzá jön az is, hogy akkor valószínűleg egy menőbb srácnak tűnnék. Ha nem fekszek le vele, a csaj nem fog nyugodni hagyni, és elég nyámnyila képe lenne rólam mindenkinek.
Hát azt hiszem kitalálható a történet vége… Pár napra rá beszélgettem a lánnyal (nem élőben) össze szedtem magam és kirúgtam.
Befejezésnek annyit írnék, hogy hát én is fiúból vagyok elvégre, és ez akkora dilemma elé állított, hogy csak na :S Szerintem sok fiú egyáltalán nem azért adja ezt „megba*lak baby” stílust, mert maguktól is ezt akarnák, hanem mert ezt látják másoktól illetve rengeteg lánytól is elvárásként. Ha meg nem teszik, akkor (legalábbis azt hiszik) hogy nem elég kezdeményezők etc.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!