Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 évesen nem engedik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen nem engedik meg a szüleim, hogy mégcsak egy fiúra rá is nézzek, ezek normálisak?

Figyelt kérdés

Sehova senkivel nem engednek, mimt egy 12 éves.

Aztán 40 évesen meg ott a menopauza. Fogalmam sincs, hogyeddig fog tartani ez a terror, de így se családom, se életem se lesz.

Am azt illeti a menstruációtól is ki voltal, hogy "korai, ribi vagyok hogy megnőtt a mellem", de ezt szerencsére nem a szüleim befolyásolják.

Viszont így komolyan tönkrevágjak az életem. Nem azt mondom, hogy most mindjárt szülni akarok, de fiatal, huszonéves anyuka akartam lenni. Meg a szex szerintem ennyi idős korban normális... Megértem, hogy tizenévesen tiltották, de ez nonszensz....

Ha randira akarok menni, be kell hazudnom, hogy egy barátnőmmel találkozom. De így sosem lesz semmi, mert a hazudozást párszor el lehet játszani, de kapcsolatot nem lehet rá építeni, meg úgy semmit.

Már ha kilakkozom a körmöm, attól is k.ra vagyok. De így elmegy mellettem az élet, én sme leszek fiatalabb.

2018. okt. 14. 19:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Teljesen így van, sőt kicsit durvább is.
2018. okt. 14. 19:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem normálisak, de te se, hogy nem hagytad ott őket a francba azonnal érettségi után.

Ha nagyon akarsz, tudsz olyan munkahelyet találni, ami szállást is ad.

2018. okt. 14. 20:04
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom Kerestény csodák.. A vallásos nevelés simán gyermek bántalmazás.. Nálunk is ez volt h mert nő merek lenni van ciklusom van mellem már utsasarki vagyok,volt ennél rondább is le is léptunk testvéreimmel,nekünk is vallásos elmbeteg szülők jutottak sajnos,ők az elmebetegek nem mi..
2018. okt. 14. 20:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez csak addig megy, amíg te hagyod!! A könyvet amit írtak, sok segítséget ad hogy kiállj magadért!
2018. okt. 14. 20:13
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

6-7 nek +1 pont. olvasd el, segít.

és kitartást, változtass költözz el, menekülj! ne érezz bűntudatot, nincs semmi baj veled!

2018. okt. 14. 20:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez durva azért. Sajnos tényleg vannak ilyen bántalmazó szülők. Ilyenektől muszáj elköltözni.
2018. okt. 14. 23:05
 17/21 A kérdező kommentje:

Hova, miből költözzek el????

Tönkrevágnak idegileg akár 2 nap alatt, teljesen feleslegesen bántanak.... Komolyan elgurult náluk valami, orvoshoz is akkor mehetek, mikor megenegedik.

2018. okt. 15. 04:11
 18/21 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, ha csak kifogásokat tudsz gyártani, akkor annyira mégsem lehet rossz a helyzet. Már leérettségiztél, felnőtt nő vagy, olyan nincs, hogy nem engedik. Bizonyára vannak barátaid, akikhez el tudsz menni pár napig, amíg munkát találsz/bérelsz egy szobát. Ha igazán akarnád, meg tudnád oldani, de a jelek szerint annyira mégsem érzed rossznak a dolgot, ha csak gyakorira tudsz írogatni. Ha én 18 évesen meg tudtam oldani, akkor te még inkább meg tudod oldani 21 évesen.
2018. okt. 15. 07:07
 19/21 anonim ***** válasza:

"Aztán 40 évesen meg ott a menopauza."

Az inkább 50 éves kor után jön, nem 40, szerencsére. :)

2018. okt. 15. 09:22
 20/21 TTP80 ***** válasza:

Kisleány, szerintem pár hónapja hasonló kérdést tettél fel, valami rémlik, hogy akkor sem érezted jól magad a szigorú szüleid miatt.

A költözést javaslom én is. Sajnos itt nem segít a szülőkkel való alapos elbeszélgetés, nagyon sajnálom a helyzeted, de lépned kell a magad érdekében. Még ha nehéz is, és félsz tőle. Kitartás!!!

2018. okt. 15. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!