Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen nem engedik meg a szüleim, hogy mégcsak egy fiúra rá is nézzek, ezek normálisak?
Sehova senkivel nem engednek, mimt egy 12 éves.
Aztán 40 évesen meg ott a menopauza. Fogalmam sincs, hogyeddig fog tartani ez a terror, de így se családom, se életem se lesz.
Am azt illeti a menstruációtól is ki voltal, hogy "korai, ribi vagyok hogy megnőtt a mellem", de ezt szerencsére nem a szüleim befolyásolják.
Viszont így komolyan tönkrevágjak az életem. Nem azt mondom, hogy most mindjárt szülni akarok, de fiatal, huszonéves anyuka akartam lenni. Meg a szex szerintem ennyi idős korban normális... Megértem, hogy tizenévesen tiltották, de ez nonszensz....
Ha randira akarok menni, be kell hazudnom, hogy egy barátnőmmel találkozom. De így sosem lesz semmi, mert a hazudozást párszor el lehet játszani, de kapcsolatot nem lehet rá építeni, meg úgy semmit.
Már ha kilakkozom a körmöm, attól is k.ra vagyok. De így elmegy mellettem az élet, én sme leszek fiatalabb.
Nem normálisak, de te se, hogy nem hagytad ott őket a francba azonnal érettségi után.
Ha nagyon akarsz, tudsz olyan munkahelyet találni, ami szállást is ad.
6-7 nek +1 pont. olvasd el, segít.
és kitartást, változtass költözz el, menekülj! ne érezz bűntudatot, nincs semmi baj veled!
Hova, miből költözzek el????
Tönkrevágnak idegileg akár 2 nap alatt, teljesen feleslegesen bántanak.... Komolyan elgurult náluk valami, orvoshoz is akkor mehetek, mikor megenegedik.
"Aztán 40 évesen meg ott a menopauza."
Az inkább 50 éves kor után jön, nem 40, szerencsére. :)
Kisleány, szerintem pár hónapja hasonló kérdést tettél fel, valami rémlik, hogy akkor sem érezted jól magad a szigorú szüleid miatt.
A költözést javaslom én is. Sajnos itt nem segít a szülőkkel való alapos elbeszélgetés, nagyon sajnálom a helyzeted, de lépned kell a magad érdekében. Még ha nehéz is, és félsz tőle. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!