Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen nem engedik a szüleim, hogy legyen valakim, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Még 1 évig itthon lakom, de úgy kezelnek, momt egy kutyát, meg egy 12.évest.
Illetve apámnak engedelmeskedni kell, mert nekem jön, de ez mi, ennyi idősen???? A tulajdona vagyok, mint a középkorban?
2018. okt. 6. 16:05
2/17 anonim válasza:
Paprikáskrumplit.
Apádnak ne engedelmeskedj, ha erőszakot alkalmaz, jelentsd fel!
3/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
Tavaly úgy megvert, hogy eltörött az orrom, ezért élhetek törött orral, még nem lesz meg a pénzem rá.
De ő a főnök, azt kell csinálni, amit mond... Még azt sem engedi, meg, hogy suliidőben fogorvoshoz menjek, ennyire beleszól...
Az is az ő ötlete volt, illetve rábeszélte anyámat, hogy ne engedjenek el Pestre tanulni.
2018. okt. 6. 16:14
4/17 anonim válasza:
Már rég fel kellett volna jelentened!
5/17 anonim válasza:
Menj el rendoregre ey meeld El OTT .
6/17 anonim válasza:
Elmehet a rendorsegre, de sajnos elegge ignoralnak. En a rendorsegtol csaladsegitokon at pszichologusig mindenhol kertem segitseget az elmebeteg agressziv apam ellen, de semmi sem tortent soha. Konkretan megmondtak, hogy nem csinalhatnak semmit, amig halal kozelre nem ver. 😊
7/17 anonim válasza:
Ezt az apukát is kb.addig rugdosnám, amíg mozog. Ne a 20 éves lányával keménykedjen!
8/17 anonim válasza:
Még egy év8g vagy otthon....bírd ki. Most akkor egyetemre jársz??
9/17 anonim válasza:
#6 az egyik felnőtt ember 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott egy másik embernek. A rendőrségnek kötelessége eljárni az ügyben.
10/17 A kérdező kommentje:
Igen, egyetemre járok
2018. okt. 6. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!