Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik a szüleim, hogy nálunk aludjon a párom? Vagy én őnála? Vagy hogy győzzem meg őket egyáltalán? 21L
Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyok egy sráccal, bemutattam már a szüleimnek is. Most előjöttem azzal a témával, hogy nálunk is aludhatna (lesz egy rendezvény, ami későn ér véget). Erre apa közölte, hogy neki mindegy, hol alszik, de itt biztos nem fog. Mondtam neki, hogy akkor én aludnék nála. Amire az volt a reakciója, akkor szedhetem a sátorfámat és takarodhatok az albérletbe, és lehetek a barátom k*rvája. Nem értem miért reagálja le így? 21 éves vagyok már, igaz a srác az első barátom, de szeretjük egymást. Anyu meg mindenben apuval ért egyet, bármi is a téma.2014. aug. 21. 13:32
2/12 anonim válasza:
Megértem őket, mivel csak két hónapja vagytok együtt, s féltenek.
3/12 A kérdező kommentje:
1.: igen ismerik, bemutattam nekik már két hete, azóta volt már nálunk 3x.
2014. aug. 21. 13:35
4/12 anonim válasza:
Féltenek, de ez azért már elég túlzás. Nem fognak tudni mindig mindenben melletted lenni egész életedben, úgyhogy 21 évesen azért ebbe se kéne beleszólniuk már...
20/L
5/12 anonim válasza:
A szüleid hozzáállása a dolgokhoz kicsit gázos.
21 évesen azért már meg kéne engedni az ősöknek azt, hogy egy lány a szerelmével aludjon.
Mondhatnám azt, hogy féltenek (jogosan ?!), de mivel 20+ vagy már, ezt nem mondanám. Elég érett vagy már a dolgokhoz, ahogy a barátod is bizonyára.
Nem tudom hogyan győzhetnék meg őket.
A szüleidnek mi a véleményére a barátodról?
6/12 A kérdező kommentje:
Nem mondtak róla semmi különöset, nem is nagyon beszéltek vele eddig. Tesómékkal kijön.
2014. aug. 21. 13:38
7/12 A kérdező kommentje:
Nem akarunk lefeküdni egymással rögtön, de azért csak mélyebb a kapcsolat egy fokkal, ha együtt is alszunk szerintem...
2014. aug. 21. 13:39
8/12 anonim válasza:
de fura ez a sztory! Nekem is konzervatívak a szüleim, 22 évesen volt az első barátom és anyukám dobta fel kb. két- három hónap múlva, h mért nem alszik itt a fiúm, minek rohangálunk naponta egymáshoz Főleg h nem egy városban lakunk.... azóta már a férjem a srác... szal téleg énsem értem mért nem engedik neked!? Próbáld őket összebarátkoztatni, h lássák h a barátod jófej. Pl (segítsetek be nálatok valamit) fűnyírás, favágás, festés ( na jó ezek nagyon vidéki ötletek :-) Előbb utóbb meg kell törjenek a szülők...
9/12 anonim válasza:
Félnek, nem akarnak még nagyszülők lenni, valahogy győzd meg őket, nem tudom.
10/12 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleid, hogy amikor ők 21 évesek voltak, és a szüleik nem engedték, hogy együtt aludjanak mit csináltak?
Én azt is megmondanám nekik, hogy szeretkezni nem csak ágyban lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!